⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Deplasman tribün doluluk oranlarını paylaşan bir hesap vardı, o hesabı paylaşabilecek olan var mı? ♥

Emre akbaba açık oynayan bir takıma karşı veya kontra atak oynayan bir takımda rahatlıkla.oynayabilir.
Ama kapanan ve kalabalık savunma yapan takımlara.karsi esamesi okunmaz.
Hatta hayalet gibi ortalarda dolanir.
Mümkünse maç 2 0 olduktan sonra oyuna girerse çok etkili olabilir.
İkili mücadele kazanacak bir fizik yapısı olmadığı gibi güçlü de değil citkirildim.
Bu yüzden hemen hemen her 2li mücadeleden kaçarak oynuyor.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstad RE Village ne zaman indirime girer? Senin kulağın kesiktir. CS den 110 lira çarptım. %50 düşerse 25 liraya almayı düşünüyorum.
En sağlam indirimi Ekim sonu gibi Cadılar Bayramı haftasında alır muhtemelen. Ama son 2 haftadır birçok geliştirici/dağıtımcı yerel fiyatlandırmalarda ayarlama yapıyor. Ekim sonuna kadar 270₺'den 600₺ olup da indirimle 300₺'ye de düşebilir. Ne desem yalan olur şu an.

Bu arada Cadılar Bayramı hariç ara ara dağıtımcı indirimleri oluyor, onları da takip etmek gerekli. İndirim yakalarsam haber veririm diğer konudan ♥

Ayrıca para biriktiriyorsan şöyle bir taktik daha vereyim; Amazon Prime abonesiysen eğer Prime Gaming her ay sonunda PUBG için en az 300G-Coin veriyor. Bir tane Polis sandığı var, onu pazardan 45 kuruşa alıyorsun, bu envanterine geldikten sonra o gelen coinlerden 250G-Coin karşılığında oyunun mağazasından bu sandığın anahtarını alıyorsun. Bu anahtarı da 7 gün sonra 15-20₺ fiyatla Steam Pazar ile bakiyene ekleyebilirsin

Pazardan alacağın sandık: EAST ERANGEL POLICE CRATE

Oyun içi mağazadan alacağın anahtar: EAST ERANGEL POLICE KEY

Capcom oyunlarına zam gelmiş bile, gelmeye de devam edebilir;

Steam'de Capcom oyunlarına %400 zam geldi

Bazı renkdaşlar ısrarla Okan Kocuk lu kadro kuruyorlar . Acaba Galatasaray geçmiş tarihinde kaç tane yedek kalecisinden hayır gördü ?Galatasaray da yedek kaleciler Galatasaray tüzüğü gibidir. Galatasarayın kaliteli yedek kalecisi olamaz . O yüzden 3 yerli kuralına göre değil de, Galatasaray as kalecisine göre kadro kurmak daha faydalı olur.

Bazı renkdaşlar ısrarla Okan Kocuk lu kadro kuruyorlar . Acaba Galatasaray geçmiş tarihinde kaç tane yedek kalecisinden hayır gördü ?Galatasaray da yedek kaleciler Galatasaray tüzüğü gibidir. Galatasarayın kaliteli yedek kalecisi olamaz . O yüzden 3 yerli kuralına göre değil de, Galatasaray as kalecisine göre kadro kurmak daha faydalı olur.
batıl inançları bırakalım

muslera

boey nelson abdul pva

torreira

oliveira mertens

yunus kerem

Seferoviç

Olmuyor, birşeyler eksik, yunus ve kerem göz doldurmuyor. Belki dizilişi vs radikal değiştirmek lazım.

ilk 20 dakka gol yemez ve ilk yariyi basabas bitirirsek ikinci yarida tek gollu galibiyetle bu onemli deplasmandan cikabiliriz , erken gol yersek cevirebilecegimizi dusunmuyorum , saglik olsun ilk ahftalar puan kaybi olagan , yen bir takimiz

Geri
Üst Alt