⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Kerem_Yunus_Emre Akbaba

Galatasaray'ın yedek klübesinde olup sonradan oyuna girmesi gereken oyuncular ama kaliten bu ki onlar as oyuncularımız

Nwakame_Traore_Cengiz Ünder oyundan cikarlar bu 3 isim oyuna girer Galatasarayın kadro kalitesi böyle olmalı ki eğer sen büyük takımsan

PVA olmaz
Nelsson-Abdulkerim güven vermiyor
Torreria-Oliviera birbirinden kopuk
Emre Akbaba olmaz
Yunus-Kerem ile lig bitmez
Seferovic olmaz.

Bu kadar top kaybı yaparsan, ilerde top tutamazsan baskı maskı kuramazsın. Geri ileri geri ileri koş koş dur. Saçma sapan bir oyun söz konusu. Nwakaeme'yi beğenmiyoruz, yemin ediyorum kerem yerine koy seviye atlar takım.

Geçen haftanın kopyası. Umarım 2. Yarı bam bam oynayıp kontradan yemeyiz.

bekin işi ne abi

orta yapmak

niye kimse işini yapmıyor bu takımda delireceğim artık

Nelsson salın beni gideyim der gibi oynuyo

Hayri cund renktasim bugün nelson 16 - 17 m€ satsaysik diye yorum yapmisti katilmamak elde degil.

Bizim şu an yaptığımız şey ter idmanı gibi. Sürekli bir koşma, mücadele var ama o kadar amaçsız ki bence oyuncuların içinde fırtınalar kopuyor. Biz niye bu kadar uğraşıyoruz diyordur kesin Torreira, Oliveira ve Seferovic. Bizim acil oyunu rakip yarı sahaya yıkmamızı sağlayacak yani topa sahip olmayı bilen 1 ya da 2 adam bulup set oyununa çalışmamız lazım. Ama öyle böyle değil set oyununa inanılmaz çalışmamız lazım. Ve 1 belki en az 2 adam lazım gibi.

Okan keremi 8 numarads oymatmaktan vazgeç lan. Serbest birakip 2.forvet oynatirsa gol buluruz yoksa bir bok olmaz bizden

Geçen sene lig başında bu takım ilk beşe giremez demiştim malesef haklı çıktmıştım. Şu kadroya bir forvet iyi bir kanat ve ortasaha alınmazsa aynı seneryoyu yine yaşarız çok çok kötüyüz ve ilerisi için bir gram umut vermiyor takım.

Geri
Üst Alt