Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.951
- 39.736
- 2.953
Bi takim hic mi umit vermez? @Okan Özkan hakliymis malesef. Olmicak gibi okan hocadan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sefer gomis kadar bile değilken geçen hafta çift forvete dönerek maçı veren okan hocanın hamleleri takımın kaderini belirleyeckBence Seferovic, Kerem ve Emre Akbaba cikip yerlerine Gomis, Mertens ve Berkan girerse bu maçı kazanırız. Sadece Seferovic'in cikip Gomis'in girmesi bile yeterli olabilir; ama çift forvete donersek orta saha bomboş kalır ve muhtemelen kontradan gol yiyip kaybederiz.
0,29 gol beklentisi
Hemen senin için dua zinciri kuruyoruz ve 2. Yarı kerem çıkıyor1646.33 tl Galatasaray kazanıra bastim. Sanirim boku yedim
Birde fikstur zor diyenler var. Oynadigimiz iki takim ligin alt siralarinda bitircek kesin.Giresun ve Ümraniye’ye diş geçiremiyoruz şaka gibi bu maç 1-0 veya 0-0 biter biz bırak kazanmayı gol bile atamayız…
En diri adamimiz boey. O da kampa götürülmediBazı futbolcular aldığı parayı beğenmiyor, bazıları Sevilla’ya gidemedim diye trip yapıyor, bazısının da yürüyecek hali yok.
Ciddi bastim ya 1.81 oran vardiHemen senin için dua zinciri kuruyoruz ve 2. Yarı kerem çıkıyor