⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

bu mac disinda bjk deplasmani kaliyor geriye zor gözüken

su maci kazanmak demek %90 sampiyonuz demek

sezonun final maci diyebiliriz aslinda buna

kazanmak disinda baska secenemigiz yok

sahadaki her oyuncumuz bu ciddiyet ile sahaya cikmali

alanyaspora cok dikket etmemiz gerekiyor

coktan yukaridan emir gelmistir bu maci ne olursa olsun kazanin diye

cok motive sekilde cikacaklar sahaya ve köpek gibi saldiracaklar

Maç sonunda yenilince yada kötü oyundan sonra yazacaklarimizi şimdiden yazalım eleştirelim tespitte bulunalım.
Sol bek adekuphe defansta iş yapıyor ama hiç hücum gücü yok top geldiğinde bakın hep geri oynuyor oyun kurulumunda bu bizi olumsuz etkiliyor.
Kayseri maçında fark attık diye kimse ilk 15 dakikayı konuşmuyor rakip önde basınca hala oyun kuramiyoruz lig başından beri bunu başaramıyoruz oliviera ve torrera çok ilerde kalıyor topu oyuna sokamiyoruz bu bence en büyük problemimiz çünkü hem defansif hem hücum planımız aksıyor bu yüzden.
Kerem iyi güzel asist yapıyor ama her maç 10 15 topu rastgele defans arkasına atmaya çalışıp top kaybı yapıyor.
Rashitsa ve kerem çizgiye inmiyor orta açmıyor son maçlarda ceza sahasında adamımız da çok yok buda kötü sol açık orta açtığında sağ açık forvet ve mertens ceza sahasında olmalı oluviera ceza sahası çizgisi civarında yer almalı buda bir sıkıntı.
Duran top olayını söylemek istemiyorum çözüm bulunacak gibi değil rakipler kayseri bile farklı farklı organizasyon yapıyor biz on direğe kesmeye devam .

Her şeyi geçtim sadece dün hile yapılmasa şu an şampiyonduk bu maçtan bağımsız. Uykularımızı kaçırdı şerefsizler.

Maç sonunda yenilince yada kötü oyundan sonra yazacaklarimizi şimdiden yazalım eleştirelim tespitte bulunalım.
Sol bek adekuphe defansta iş yapıyor ama hiç hücum gücü yok top geldiğinde bakın hep geri oynuyor oyun kurulumunda bu bizi olumsuz etkiliyor.
Kayseri maçında fark attık diye kimse ilk 15 dakikayı konuşmuyor rakip önde basınca hala oyun kuramiyoruz lig başından beri bunu başaramıyoruz oliviera ve torrera çok ilerde kalıyor topu oyuna sokamiyoruz bu bence en büyük problemimiz çünkü hem defansif hem hücum planımız aksıyor bu yüzden.
Kerem iyi güzel asist yapıyor ama her maç 10 15 topu rastgele defans arkasına atmaya çalışıp top kaybı yapıyor.
Rashitsa ve kerem çizgiye inmiyor orta açmıyor son maçlarda ceza sahasında adamımız da çok yok buda kötü sol açık orta açtığında sağ açık forvet ve mertens ceza sahasında olmalı oluviera ceza sahası çizgisi civarında yer almalı buda bir sıkıntı.
Duran top olayını söylemek istemiyorum çözüm bulunacak gibi değil rakipler kayseri bile farklı farklı organizasyon yapıyor biz on direğe kesmeye devam .
Takıma ben böyle bir ortamda çok kızamıyorum.Bizim tepki gösterdiğimiz Konya maçındaki futbolumuz bile Fb'nin çok çok üzerindeydi.Fb'nin y.. kürek penaltılarından çok daha net penaltıydı 1. dakikadaki Raşika'nın pozisyonu.Bize hiç vermiyorlar öyle pozisyonlarda.Bize de verseler rahat rahat geçeriz her maçı,14 maçlık seri gibi bir seri daha yaparız çok rahat.

Kolay maç yok, bu maç bildiğimiz gibi zor olacak kazanmamız lazım

bu mac disinda bjk deplasmani kaliyor geriye zor gözüken

su maci kazanmak demek %90 sampiyonuz demek

sezonun final maci diyebiliriz aslinda buna

kazanmak disinda baska secenemigiz yok

sahadaki her oyuncumuz bu ciddiyet ile sahaya cikmali

alanyaspora cok dikket etmemiz gerekiyor

coktan yukaridan emir gelmistir bu maci ne olursa olsun kazanin diye

cok motive sekilde cikacaklar sahaya ve köpek gibi saldiracaklar
Alanya çok matah takım değil. Ankaragücü çok tehlikeli onları bizim maçta dusme potasina sokup tehlike yapabilirler

Rakibin bize gelmesini bekledigimiz an pozisyon veriyoruz. Onun icin 1 - 0 öne gecsek de pres yapmaya devam. Alanya ve Giresun maclari icin ozel prim verilmeli.

Bu maç değil, ama bir sonraki Sivas maçında çok büyük operasyon çekecekler bence. Sonra şuan aktif olarak yaptıkları şike operasyonun hazırlığı olan "ofsaytımsı" maçını gündem yapıp, olayı kapatacaklar ve son maça puan farkını eritmiş olarak çıkmaya çalışacaklar.

Taraftar olarak da çok dikkatli olmalıyız. Sivas maçından sonraki iç saha maçı şikeciler ile. Tribün kapatma gibi cezalar vermek için fırsat kollayacaklar.

Bu maç bir de intikam maçı aslında bizim için. Bu sene hakemler inanılmaz canımızı sıktı hem bizim maçları doğradıkarı hem rakibimiz Fenerbahçe ye olan destekleriyle birlikte ligde inanılmaz saçma sapan işler yaptılar ama hiçbiri Alanya maçı kadar canımı sıkmamıştı

Gün intikam günüdür...

En son ne zaman maclari bu kadar heyecanli izliyordum bilmiyorum. Nefesim daraliyor kalbim küt küt atiyor anxiety oluyorum maç esnalarinda. Ruh halimizi stiler

Geri
Üst Alt