- 12 Temmuz 2009
- 60.878
- 24.259
- 2.968
Biz yenersek artik penaltibahce de basaksehire puan kaybeder diye dusunuyorum
Dun maci izledin mi renkdas
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz yenersek artik penaltibahce de basaksehire puan kaybeder diye dusunuyorum
Takıma ben böyle bir ortamda çok kızamıyorum.Bizim tepki gösterdiğimiz Konya maçındaki futbolumuz bile Fb'nin çok çok üzerindeydi.Fb'nin y.. kürek penaltılarından çok daha net penaltıydı 1. dakikadaki Raşika'nın pozisyonu.Bize hiç vermiyorlar öyle pozisyonlarda.Bize de verseler rahat rahat geçeriz her maçı,14 maçlık seri gibi bir seri daha yaparız çok rahat.Maç sonunda yenilince yada kötü oyundan sonra yazacaklarimizi şimdiden yazalım eleştirelim tespitte bulunalım.
Sol bek adekuphe defansta iş yapıyor ama hiç hücum gücü yok top geldiğinde bakın hep geri oynuyor oyun kurulumunda bu bizi olumsuz etkiliyor.
Kayseri maçında fark attık diye kimse ilk 15 dakikayı konuşmuyor rakip önde basınca hala oyun kuramiyoruz lig başından beri bunu başaramıyoruz oliviera ve torrera çok ilerde kalıyor topu oyuna sokamiyoruz bu bence en büyük problemimiz çünkü hem defansif hem hücum planımız aksıyor bu yüzden.
Kerem iyi güzel asist yapıyor ama her maç 10 15 topu rastgele defans arkasına atmaya çalışıp top kaybı yapıyor.
Rashitsa ve kerem çizgiye inmiyor orta açmıyor son maçlarda ceza sahasında adamımız da çok yok buda kötü sol açık orta açtığında sağ açık forvet ve mertens ceza sahasında olmalı oluviera ceza sahası çizgisi civarında yer almalı buda bir sıkıntı.
Duran top olayını söylemek istemiyorum çözüm bulunacak gibi değil rakipler kayseri bile farklı farklı organizasyon yapıyor biz on direğe kesmeye devam .
Alanya çok matah takım değil. Ankaragücü çok tehlikeli onları bizim maçta dusme potasina sokup tehlike yapabilirlerbu mac disinda bjk deplasmani kaliyor geriye zor gözüken
su maci kazanmak demek %90 sampiyonuz demek
sezonun final maci diyebiliriz aslinda buna
kazanmak disinda baska secenemigiz yok
sahadaki her oyuncumuz bu ciddiyet ile sahaya cikmali
alanyaspora cok dikket etmemiz gerekiyor
coktan yukaridan emir gelmistir bu maci ne olursa olsun kazanin diye
cok motive sekilde cikacaklar sahaya ve köpek gibi saldiracaklar
Evet. Bir de Ankara'nin kupa maclari hangi tarihe denk gelecek? O da önemli olacajAlanya çok matah takım değil. Ankaragücü çok tehlikeli onları bizim maçta dusme potasina sokup tehlike yapabilirler
Valla anlami yok. Rakip sert oynayip sarilar ve kirmizilar es gecikirse sinebiliriz. Zaten penaltimizin verilecegini sanmiyorumböyle kadrosu olan Galatasaray, 12 mağlubiyetli alanyasporu göme göme yenecek başka yolu yok
@Sarper Yıldırım arda kardeşler göztepe eyüp maçına vermişler o bile olmaz.Maksimum Arda Kardeşler atanır verdiğim 5'liden