- 23 Temmuz 2011
- 75.503
- 51.033
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kırmızı kart görüre 200 lira basıyorum o zaman!Kirmizi kart gorcez bu mac.
1-1
Gercek dusuncem 1-3kırmızı kart görüre 200 lira basıyorum o zaman!
sıçtıkGercek dusuncem 1-3
Abdulkadir BitigenBu hafta maçlar hafta arası olacağı için hafta sonu maç yönetenlerin çoğu hafta içi maç yönetmez. bu hafta sonu maç alamayan hakemler:
Halil Umut Meler
Abdülkadir Bitigen
Arda Kardeşler
Ali Şansalan
Kadir Sağlam
Zorbay Küçük
Bahattin Şimşek
Hüseyin Göçek
Suat Arslanboğa
Arda Kardeşler Kayseri deplasmanımızdan beri maçımızı alamıyor
Ali Şansalan Ads maçında Akbaba'yı atmadı.
Bahattin Şimşek Ads maçının VAR hakemiydi
Kadir Sağlam Başak maçımızın içine etti
Zorbay Konya maçında Ahmet Oğuz'u atmadı
Heriflere bak 1 tane canımızı yakmayan hakem yok bu sezon.
Göçek bu sezon hiç maçımızı almadı. Geçen sezonun başında Hatay maçında görev yapmış en son.
Suat Arslanboğa'ya büyük maç vermiyorlar hiç. Bu ikisi aslında çoğu hakemden eski ama Mhk tutmuyor fazla. Bu ikisi de olmaz.
Mustafa Kürşad Filiz gibi tecrübesiz hakem riskine girmezlerse Bitigen'le Meler kalıyor yine.
Bjk derbimize Nkoudou ve Abubakar'ı atmayan Atilla Karaoğlan'ı ve Bjk'nin Fb maçı için isyan ettiği Halil Umut'u atamazlar diye tahmin ediyorum. O maça tek aday Abdülkadir Bitigen bence. O yüzden onu bu maçta harcamak istemezler ve Meler verilir diye tahmin ediyorum.
Bu hafta maçlar hafta arası olacağı için hafta sonu maç yönetenlerin çoğu hafta içi maç yönetmez. bu hafta sonu maç alamayan hakemler:
Halil Umut Meler
Abdülkadir Bitigen
Arda Kardeşler
Ali Şansalan
Kadir Sağlam
Zorbay Küçük
Bahattin Şimşek
Hüseyin Göçek
Suat Arslanboğa
Arda Kardeşler Kayseri deplasmanımızdan beri maçımızı alamıyor
Ali Şansalan Ads maçında Akbaba'yı atmadı.
Bahattin Şimşek Ads maçının VAR hakemiydi
Kadir Sağlam Başak maçımızın içine etti
Zorbay Konya maçında Ahmet Oğuz'u atmadı
Heriflere bak 1 tane canımızı yakmayan hakem yok bu sezon.
Göçek bu sezon hiç maçımızı almadı. Geçen sezonun başında Hatay maçında görev yapmış en son.
Suat Arslanboğa'ya büyük maç vermiyorlar hiç. Bu ikisi aslında çoğu hakemden eski ama Mhk tutmuyor fazla. Bu ikisi de olmaz.
Mustafa Kürşad Filiz gibi tecrübesiz hakem riskine girmezlerse Bitigen'le Meler kalıyor yine.
Bjk derbimize Nkoudou ve Abubakar'ı atmayan Atilla Karaoğlan'ı ve Bjk'nin Fb maçı için isyan ettiği Halil Umut'u atamazlar diye tahmin ediyorum. O maça tek aday Abdülkadir Bitigen bence. O yüzden onu bu maçta harcamak istemezler ve Meler verilir diye tahmin ediyorum.
Şansalan da olabilirAbdulkadir Bitigen
Yaşar Kemal'i verecekler derbiye
Hem Antalyaspor maçında ofsayttan attıkları golü iptal etmedi hem de Adana Demirspor maçında kırmızı kartı vermedi kesinlikle bizim maça vermemeleri lazım.Şansalan da olabilir
Şansalan da olabilir