⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

su mac icin konsantrasyon klibi yapacak bir babayigit yok mu la

Alanyaspor lige çıktığından beri hep zorlu deplasmanlara sahne oldu büyük takımlar için ama biz genelde başa çıkabildik Alanyaspor'a karşı. Evet kaybettiğimiz maçlar oldu ama o dönemler bizim kötü olduğumuz, Alanyaspor'un ise iyi olduğu dönemlerdi. Şimdi ise ne biz o kadar kötüyüz ne de onlar çok iyi durumda.

Adana Demir'i her ne kadar 2-0 yensek de iyi oyun göremedik, Başakşehir maçında iyi oynamasak da çok fazla pozisyon bulduk ve Icardi o maçta sinyal vermişti oynadığı oyunla, Kayseri maçında patladı. Takım kendi 11'ini tekrar buldu, bu maçta da erken bir gol bulursak rahat bir galibiyet alırız. Erken gol gelmezse de bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum aynı Adana Demirspor maçında olduğu gibi.

Nevzat Dindar: "Dursun Özbek yarın Alanya'ya gidiyor, Galatasaray kazanırsa başkan özel prim verecek."

1681744196241.webp

#Haydi Cimbomb

Bu hafta maçlar hafta arası olacağı için hafta sonu maç yönetenlerin çoğu hafta içi maç yönetmez. bu hafta sonu maç alamayan hakemler:

Halil Umut Meler
Abdülkadir Bitigen
Arda Kardeşler
Ali Şansalan
Kadir Sağlam
Zorbay Küçük
Bahattin Şimşek
Hüseyin Göçek
Suat Arslanboğa

Arda Kardeşler Kayseri deplasmanımızdan beri maçımızı alamıyor
Ali Şansalan Ads maçında Akbaba'yı atmadı.
Bahattin Şimşek Ads maçının VAR hakemiydi
Kadir Sağlam Başak maçımızın içine etti
Zorbay Konya maçında Ahmet Oğuz'u atmadı

Heriflere bak 1 tane canımızı yakmayan hakem yok bu sezon.

Göçek bu sezon hiç maçımızı almadı. Geçen sezonun başında Hatay maçında görev yapmış en son.
Suat Arslanboğa'ya büyük maç vermiyorlar hiç. Bu ikisi aslında çoğu hakemden eski ama Mhk tutmuyor fazla. Bu ikisi de olmaz.

Mustafa Kürşad Filiz gibi tecrübesiz hakem riskine girmezlerse Bitigen'le Meler kalıyor yine.

Bjk derbimize Nkoudou ve Abubakar'ı atmayan Atilla Karaoğlan'ı ve Bjk'nin Fb maçı için isyan ettiği Halil Umut'u atamazlar diye tahmin ediyorum. O maça tek aday Abdülkadir Bitigen bence. O yüzden onu bu maçta harcamak istemezler ve Meler verilir diye tahmin ediyorum.
Abdulkadir Bitigen

Yaşar Kemal'i verecekler derbiye

Bu hafta maçlar hafta arası olacağı için hafta sonu maç yönetenlerin çoğu hafta içi maç yönetmez. bu hafta sonu maç alamayan hakemler:

Halil Umut Meler
Abdülkadir Bitigen
Arda Kardeşler
Ali Şansalan
Kadir Sağlam
Zorbay Küçük
Bahattin Şimşek
Hüseyin Göçek
Suat Arslanboğa

Arda Kardeşler Kayseri deplasmanımızdan beri maçımızı alamıyor
Ali Şansalan Ads maçında Akbaba'yı atmadı.
Bahattin Şimşek Ads maçının VAR hakemiydi
Kadir Sağlam Başak maçımızın içine etti
Zorbay Konya maçında Ahmet Oğuz'u atmadı

Heriflere bak 1 tane canımızı yakmayan hakem yok bu sezon.

Göçek bu sezon hiç maçımızı almadı. Geçen sezonun başında Hatay maçında görev yapmış en son.
Suat Arslanboğa'ya büyük maç vermiyorlar hiç. Bu ikisi aslında çoğu hakemden eski ama Mhk tutmuyor fazla. Bu ikisi de olmaz.

Mustafa Kürşad Filiz gibi tecrübesiz hakem riskine girmezlerse Bitigen'le Meler kalıyor yine.

Bjk derbimize Nkoudou ve Abubakar'ı atmayan Atilla Karaoğlan'ı ve Bjk'nin Fb maçı için isyan ettiği Halil Umut'u atamazlar diye tahmin ediyorum. O maça tek aday Abdülkadir Bitigen bence. O yüzden onu bu maçta harcamak istemezler ve Meler verilir diye tahmin ediyorum.

by MHK

kazanamadıgımız hakemleri özellıkle veriyorlar,yapacak birşey yok ,yönetim bukadar pasif kalırsa sahaya bakacaz
sahada da yenemezsek güclü olanı tebrık edecez artık

Gümrük
Besiktas
Basaksehir

Maçlarını Fenevden sonra oynuyoruz. Bu maçlarda olacak ne olacaksa. Alanyayı geçecez bence.

Geri
Üst Alt