⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

febeşe yapılan sayısız hakem kıyağından sonra açıkçası strese girdim. İşe odaklanamıyorum. Umarım bu maçta galip geliriz ve febeş de puan kaybeder ve benim stresim de biter. Lanet olası hakemler.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Hocam sen yurt dışında değil misin? Eğer öyleyse nasıl bu kadar içinde kalabiliyorsun hadi biz ertesi gün ise güce gidince fenerliye vs denk gelip lafliyoruz da

Ezip geçeriz. Bitigen'i de yalı çocuğunun içinde gezdiririz.

Yöneticilerin de eli boş durmuyordur sanırım.

çok önemli maç

çok çok önemli hadi arslanlarım

ALANYASPOR KADROSU GUCLU DEGİL. TEK SIKINTI ERSUN YANALİN 5-3-2 URKEK BAKİRE TAKTİGİ. KAPALİ OYNAYANLARA ZORLANİYORUZ.

Yonetim aciklama yapmasi lazim. bu hakem denen tetikcinin bize karsi sergiledigi tutumu, maclardaki posizyonlari gostermeleri lazim. Yarin mactan sonra degil. Cunku mactan sonra konussan ne olacak. Yali cocugu, ve fenerli lale, kahkahalar icinde seyrederler bizimkilerin aciklamalarini..

Maç öncesi yapılan bu çalışmayı tebrik ediyorum Galatasaray taraftarını karşılarına almamaları gerektiğini artık öğrenmeliler.

Hocam sen yurt dışında değil misin? Eğer öyleyse nasıl bu kadar içinde kalabiliyorsun hadi biz ertesi gün ise güce gidince fenerliye vs denk gelip lafliyoruz da

Ya benim sorunum da futbol konuşacak kimse yok yanımda. Tüm her şeyi içimde biriktirdim.

Var mı Alanya’da eksik falan? Şu bizim altyapıdan yetişen keltoş oynamasa keşke. Nedense bizim maçlarda başka bir motivasyonla oynuyor.

Şu kadroya bak. Rastgele bir kadro kurup çıkarsan yine harika bir kadro çıkar ortaya. Tahminen Kayseri maçı kadrosuyla çıkıp 60da falan Zaniolo sokarız fişi çekeriz. Zor ve Harika bir maç olacak
FB_IMG_1681746961206.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt