Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.821
- 25.776
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam sen yurt dışında değil misin? Eğer öyleyse nasıl bu kadar içinde kalabiliyorsun hadi biz ertesi gün ise güce gidince fenerliye vs denk gelip lafliyoruz dafebeşe yapılan sayısız hakem kıyağından sonra açıkçası strese girdim. İşe odaklanamıyorum. Umarım bu maçta galip geliriz ve febeş de puan kaybeder ve benim stresim de biter. Lanet olası hakemler.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
O zamana kadar Fb puan kaybedecek.Gümrük
Besiktas
Basaksehir
Maçlarını Fenevden sonra oynuyoruz. Bu maçlarda olacak ne olacaksa. Alanyayı geçecez bence.
puan kaybı olduktan sonra konuşsalar neye yarar ki o da yok artık şaka degil tamamen koçun yapacaklarına teslim olmuş durumda bence yönetimYöneticilerin de eli boş durmuyordur sanırım.
Sanmıyorum o kadar aciz olduklarını.puan kaybı olduktan sonra konuşsalar neye yarar ki o da yok artık şaka degil tamamen koçun yapacaklarına teslim olmuş durumda bence yönetim
Hocam sen yurt dışında değil misin? Eğer öyleyse nasıl bu kadar içinde kalabiliyorsun hadi biz ertesi gün ise güce gidince fenerliye vs denk gelip lafliyoruz da