⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

1 ay önceki fener maçının aksine ayak kırmalık kırmızılar verilip osuruk penaltılar çalınmayacağı için başabaş bir mücadele olur.

orta sahada ezilmezsek galibiyet uzak değil.

Ilk Alanya macini aratmayacak bir hakem yonetimi bekliyorum. Koc mafyasi ve piyonu Lale Orta kafaya koymus. Satin alabildikleri hakemleri satin aliyorlar, alamadiklarini tehditle yonetiyorlar. Dunyada hicbir hakem o penaltiyi calmaz, asla calamaz.

Kupada yedeklerle bile koyduk bunlara, dağıtırız yine

Müthiş mücadele etmemiz, akıllı olmamız ve pozisyonları harcamamamız lazım. En ufak bir şans verirsek hakemler devreye girer. Kayseri maçındaki gibi erken koparıp çaresiz bırakmalıyız bu haysiyetsizleri.

ersunla ne alemde nasıl bunlar. harcar mıyız

Ilk Alanya macini aratmayacak bir hakem yonetimi bekliyorum. Koc mafyasi ve piyonu Lale Orta kafaya koymus. Satin alabildikleri hakemleri satin aliyorlar, alamadiklarini tehditle yonetiyorlar. Dunyada hicbir hakem o penaltiyi calmaz, asla calamaz.

Agücü sürpriz bir gol attı zaten hakemin amacı maçı son dakikaya kadar şikeciler belki temiz bir gol atarda ne şiş yanar ne kebap diye beklemekteydi penaltı jokeri uzatmalara saklanmıştı

Agücü gol atınca zaten kendini kaybetti hakem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önümüzdeki alanya ve gümrük maçlarını alırsak bjk maçına en kötü 6 puanla cikariz ki biz bjk ile oynarken fb sivas deplasmanına gidiyor onlar da rahat konumda değiller ve hükmen maçlarını tamamladılar..

Ama öyle rezil bir ortam var ki ne hesap yapsan boş

kötü oynadığımız konya maçında bile net kaçırdığımız goller var. Dolayısıyla gerçekten kalan maçlarda rakibimiz yok. Acilen hakeme rağmen oynayabilme stratejisi geliştirmemiz gerekiyor. Sanırım çalışıyorlardır. Tek korkulacak senaryo telaş+hakem kombinasyonu. Alanya maçını ilk yarıda koparacak poziyonlar geleceğine eminim. Telaş büyük risk

Fb ile oynayan takımlar için de haftalardır dediğim gibi. Abi yaklaşmayın şu şarlatanlara zaten atamıyorlar. Bugünkü penaltı bunun net kanıtıdır. Dokunmanız yeterli hak hukuk hikaye. Yapışma yanında dikil yeter. poziyon yok maçta yahu

Biz bir yandan kendi işimize bakacağız futbol dersi vermeye devam edeceğiz

ALLAH'IN ADALETİ ŞAŞMAZ

Rakibin maçlarını izleyip gerilemeye gerek yok. Karşı taraf her türlü etik dışı davranıyor zaten. Aciz durumdalar.

Gs-Kayseri macindan dakikalar önce yaptıkları paylaşım, Point Hotel iması falan, inanılmaz seviyedeler ya. Müthiş dalga geçildiler yanliz zuhahha :d

Bu arada adamların kollanma seviyesi tarihte görülmemiş şekilde açık.

Bjk maçında verilen penaltı, deplasmandaki Antalya, Alanya, Ümraniye maçları. Her sıkışıldığında lehine verilen penaltılar, rakibe verilen kırmızı kartlar, rakip oyuncuların garip şekilde yaptıkları hatalar.

21 penaltı olur mu lan 26 27 macta. Bu nedir abi:)))

Biz bunları iplemeyeceğiz. Kendi maçlarımıza bakacağız. Kudurup can çekişsinler.

Kendi sahalarında iki derbide de aşırı kollanip, 7 gol yiyerek ezildiler. Ancak zayıf Anadolu takımlarına güç bela dış geçirirler fake penaltılarla.

Bunların bu kadar aha karşı yine başlarına çok büyük bir olay gelecek. Yıllarca dalga geçeceğiz.

Bu hafta maçlar hafta arası olacağı için hafta sonu maç yönetenlerin çoğu hafta içi maç yönetmez. bu hafta sonu maç alamayan hakemler:

Halil Umut Meler
Abdülkadir Bitigen
Arda Kardeşler
Ali Şansalan
Kadir Sağlam
Zorbay Küçük
Bahattin Şimşek
Hüseyin Göçek
Suat Arslanboğa

Arda Kardeşler Kayseri deplasmanımızdan beri maçımızı alamıyor
Ali Şansalan Ads maçında Akbaba'yı atmadı.
Bahattin Şimşek Ads maçının VAR hakemiydi
Kadir Sağlam Başak maçımızın içine etti
Zorbay Konya maçında Ahmet Oğuz'u atmadı

Heriflere bak 1 tane canımızı yakmayan hakem yok bu sezon.

Göçek bu sezon hiç maçımızı almadı. Geçen sezonun başında Hatay maçında görev yapmış en son.
Suat Arslanboğa'ya büyük maç vermiyorlar hiç. Bu ikisi aslında çoğu hakemden eski ama Mhk tutmuyor fazla. Bu ikisi de olmaz.

Mustafa Kürşad Filiz gibi tecrübesiz hakem riskine girmezlerse Bitigen'le Meler kalıyor yine.

Bjk derbimize Nkoudou ve Abubakar'ı atmayan Atilla Karaoğlan'ı ve Bjk'nin Fb maçı için isyan ettiği Halil Umut'u atamazlar diye tahmin ediyorum. O maça tek aday Abdülkadir Bitigen bence. O yüzden onu bu maçta harcamak istemezler ve Meler verilir diye tahmin ediyorum.

Bu hafta maçlar hafta arası olacağı için hafta sonu maç yönetenlerin çoğu hafta içi maç yönetmez. bu hafta sonu maç alamayan hakemler:

Halil Umut Meler
Abdülkadir Bitigen
Arda Kardeşler
Ali Şansalan
Kadir Sağlam
Zorbay Küçük
Bahattin Şimşek
Hüseyin Göçek
Suat Arslanboğa

Arda Kardeşler Kayseri deplasmanımızdan beri maçımızı alamıyor
Ali Şansalan Ads maçında Akbaba'yı atmadı.
Bahattin Şimşek Ads maçının VAR hakemiydi
Kadir Sağlam Başak maçımızın içine etti
Zorbay Konya maçında Ahmet Oğuz'u atmadı

Heriflere bak 1 tane canımızı yakmayan hakem yok bu sezon.

Göçek bu sezon hiç maçımızı almadı. Geçen sezonun başında Hatay maçında görev yapmış en son.
Suat Arslanboğa'ya büyük maç vermiyorlar hiç. Bu ikisi aslında çoğu hakemden eski ama Mhk tutmuyor fazla. Bu ikisi de olmaz.

Mustafa Kürşad Filiz gibi tecrübesiz hakem riskine girmezlerse Bitigen'le Meler kalıyor yine.

Bjk derbimize Nkoudou ve Abubakar'ı atmayan Atilla Karaoğlan'ı ve Bjk'nin Fb maçı için isyan ettiği Halil Umut'u atamazlar diye tahmin ediyorum. O maça tek aday Abdülkadir Bitigen bence. O yüzden onu bu maçta harcamak istemezler ve Meler verilir diye tahmin ediyorum.

Olaya bak ya. Avrupa'da taraftarlar bir maçtan önce, kendi takımının, rakibinin oyuncularını analiz eder, maçı okumaya çalışır.

Bizler de hakem analizi yapıyoruz ve rakipten çok hakemden korkuyoruz.

Yanlış anlama bu bir eleştiri değil, durum tespiti. İnanılmaz bir şey.

Hiç umudum kalmadı bu ligden iğreniyorum bu ligden adaletsizlikten.
Hakemler yorumcular beinsport hep satılmış biz bir tiyatro izliyoruz ve bunun sonu bize de kalmıyor bu saatten sonra fb şampiyon olursa şaşırmam .
Yazık çok yazık.

Geri
Üst Alt