⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

Takımımız ritme girdi, şampiyonluğa konsantre oldu.
İkinci sıradaki rakibin maçlarını takip etmeye gerek yok.
Son hafta kendi evimizde oynayacağımız maç ligin sigortası olarak cebimizde zaten. Ama o maç formalite olmaktan öteye geçmeyecek.

2023-04-16.webp

Saha içine dönelim.

Rakip lehine yapılan bu hataları, kulübümüzün taşaklı oyuncularına gösterin, tercüme edin.

Ahlaklı, takımına, emeğine sahip çıkacak karakterde oyuncularımız zaten sahada gereken cevabi verecektir.

Bu takımın tavanı belli. En yakın rakibini, kendi evinde, hem de inanılmaz kollanmasina rağmen eze eze 3 attı.

Bu maçı da ciddiye alırlarsa, mesaj vererek kazanırlar. Aynı Basaksehir 0-7 gibi, fb 0-3 gibi.

Karşı taraf her maç 3 penaltı ile başlasın. Top bizde. Eze eze şampiyon olacağız.

Orasi oyle Veli, zaten biz kazandikca onlarin 100 gol atmasi bile anlamsiz. Sorun su, vicdanli insanlariz ve goz gore gore devamlilik dahilinde ayni seylerin yapilmasi artik yoruyor insanlari iste.

Kayseri maçından önce söylemiştim bizim takımın ana meselesi maç ritmiydi onu yakaladığımız an gene güçlü futbola döneriz demiştim ki döndük bizim ilk 11'imiz belli o yüzden çok fazla oynamadan kalan maçlarda sahada olmalıyız. Çağdaş atana karşı 4 maçta 1 galibiyetimiz vardı ama 6 attık 8-9 bile olurdu.

Alanyaspor defans hattıyla bizi durdurabilecek bir ekip değil kayserispor maçından öncede aynısını söylemiştim 27 maçta 40 gol yemişlerdi 6 tane attık alanyaspor da 28 maçta 51 gol yedi defans hatları feci durumda baskıyı doğru yaparsak Kayserispor maçı gibi rahat geçecektir. Orta sahada Umut Güneş'in olmaması da büyük avantaj sağlıyor onun yerine oynatabilecekleri net bir adam yok.

Bu maç içinde adaletli bir yönetim olduğu taktirde 3-4-5 olabilir rakibi boğarsak ilk 45 dakikadan maçı bitiririz. Ersun Yanal muhtemelen otobüs çekip uzun toplarla sağa sola sektirmek isteyecektir ama o defansla otobüs çekse de fayda etmez Icardi'yi tutabilecek 1 tane adamları yok.

Takım 17 maçın 16 sını kazanmış elbet kayıplar olacak. Bu takım şampiyonluğu haketti. Yapmamak için direnenler var ve bu işi son haftaya bırakacaklar.

sahura bir resim birakayim da sinirimiz dagilsin

1681603881377.webp

0-1 olsun bizim olsun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

İnş ama maçlara kötü başlıyoruz
Beşiktaş maçına kadar 2/2 yapar o sırada da fenerin 1 maçta puan kaybı gelecektir gelmese bile sorun ya da panik yok derbiye yakalarsak atarız şeklinde garanti oynar en kötü 1 puan alırız. Tek tehlike hakemler fırsat vermeden çatır çatır oynamamız lazım genelde 11/12 oynadığımız için alışımızdır diye düşünüyorum.

Şampiyonluk yolunda en önemli maçımız

Lamı cimi yok çıkıp oynayıp kazanmalıyız

Bu ve Karagümrük maçlarını alırsak evelAllah işi çözeceğiz

Full Konsantrasyon...

Son düzenleme:
İcardi fiziken iyi olduğu için rahatım bu macta

Savunma anlamında ligin en kötü takımlarından birisi Alanyaspor orta alanda Umut da cezalı full konsantre ile bizi hakem dahil kimse durduramaz ...

Geri
Üst Alt