⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

Çok güçlü bir oyun ortaya koymamız lazım. Hakem elinden geleni yapacak bu maçta yenilmemiz için

Yeniliriz lige havlu atarız

1681672731367.webp

Sezonun en önemli maci. Saka yapmadan

Nando
Boey nelsson apo kazim
Torreira oliveira
Rash mertens kerem
Icardi

Bu hafta Icardi + Oliveira
Haftaya boey + Kerem
Ceza yiyip bjk macina full girelim

Beşiktaş maçından daha tehlikeli. Kazasız belasız atlatırsak "Şamp." diyebiliriz.

Sezonun en önemli maci. Saka yapmadan

Nando
Boey nelsson apo kazim
Torreira oliveira
Rash mertens kerem
Icardi

Bu hafta Icardi + Oliveira
Haftaya boey + Kerem
Ceza yiyip bjk macina full girelim
Haftaya cezalı duruma düşen Bjk maçında oynayamaz. Bu maçta cezalı duruma düşmezlerse Karagümrük maçında harcarlar bizim sınırdaki topçuları.

İnşallah beklemiyorum ama olur da zorlanırsak Miçö gibi sürpriz bir golcüye ihtiyacımız olabilir.

Sergio abim veya Torreira olabilir mesela. Ya da duran toptan Abdül falan. Yenelim de nasıl yeniyorsak yenelim.

Beklentim tabi baskılı ve üstün bir oyun ile en az 2 farklı bir galibiyet olması inşallah.

Haftaya cezalı duruma düşen Bjk maçında oynayamaz. Bu maçta cezalı duruma düşmezlerse Karagümrük maçında harcarlar bizim sınırdaki topçuları.
Hay dogru ya. Ulan keske cuma günü ikisi yeseymis o zaman. Cok kötü oldu bu. 4ü bir anda da ceza yememeli.

Icardiye net sokarlar sariyi gümrük macinda.

Ligin ilk yarısında 11. haftanın maçları oynanırken biz Alanya maçına Fenerbahçe Başakşehir maçına çıkarken lider Fenerbahçe ile aramızda 5 puan vardı

Bugün geldiğimiz süreçte ligin 28. maçını oynayacağımız durumda biz Alanya deplasmanına Fenerbahçe Başakşehir deplasmanına çıkarken ligin 2. takımı Fenerbahçe nin 6 puan önündeyiz

İnanıyorum ki ligin sonuna giderken bu puan farkı 9-10 civarına çıkacaktır...

Ligin ilk yarısında 11. haftanın maçları oynanırken biz Alanya maçına Fenerbahçe Başakşehir maçına çıkarken lider Fenerbahçe ile aramızda 5 puan vardı

Bugün geldiğimiz süreçte ligin 28. maçını oynayacağımız durumda biz Alanya deplasmanına Fenerbahçe Başakşehir deplasmanına çıkarken ligin 2. takımı Fenerbahçe nin 6 puan önündeyiz

İnanıyorum ki ligin sonuna giderken bu puan farkı 9-10 civarına çıkacaktır...
Hatta 7ye mi çıkmıştı bu maçlar sonunda ?

Bejeke maçı dışında en zor maçımız alırsak net şampiyonuz

Ritmini yakalamış bir Galatasaray için kolay maç yersiz evhamlardan sıkıldım artık

Geri
Üst Alt