⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

Sizlanmaya pek hakkımız yok,çünkü yönetim halinden memnun ve kaderine razı şekilde bekliyor
Ağzını açık iki kelime edemiyorlar o yüzden ne desek boş

leş gibi zeminde kamera açıları olmayan sahada çatır çatır doğrayacaklar 2-2lik maça rahmet okutacaklar

Göstere göstere yapıyorlar.

Sonra Fenerli medya mensupları açık açık Galatasaray puan farkına güvenmesin.

Fenerbahçe olacak diyor.

Ben hayatımda bu sene kadar adice sezon görmedim.

Yatacak yerleri yok. Takım sonuna kadar savaşmalı.
Sorun takımda değil ki Alpay takım.savasiyor lakin takım sahipsiz takıma sahip çıkabilen bir yönetim yok kaderine razı bekleyen bir yönetim ve takım var hatta bu eziklikleri yüzünden fenerliler penaltilarla eze eze liderliği alacaz diye dalga geçmeye başladılar
Muhtemelen bu gerçekleşirse sene sonunda bizim yönetim o koltukta oturmasin zaten

Sorun takımda değil ki Alpay takım.savasiyor lakin takım sahipsiz takıma sahip çıkabilen bir yönetim yok kaderine razı bekleyen bir yönetim ve takım var hatta bu eziklikleri yüzünden fenerliler penaltilarla eze eze liderliği alacaz diye dalga geçmeye başladılar
Muhtemelen bu gerçekleşirse sene sonunda bizim yönetim o koltukta oturmasin zaten

Yönetim'in eli hükümet ve Emlak Konut ile yapılan anlaşmalar nedeni ile bağlı.

Siyasi görüş açısından da bu arada zaten duruşları belli aşağı yukarı Erden Timur, Dursun Özbek vb. yöneticilerin. O yüzden ses çıkarmazlar.

Mevzu yönetim değil bu arada. Yönetim sessiz kalabilir, ama Türkiye'de asıl sorun Kulüp başkanlarını dizayn edeceksin, medya da paralı adamlar yerleştireceksin.

Biz bunları Türkiye'de hep ihmal ediyoruz.

Basın
MHK
Tahkim
PFDK

hepsi sarı-kırmızı olmalı ki olmasın. Düzen böyle. Yok adil oynayalım falan yok.

Gideceksin sana 30 penaltı çalan hakemi atayan MHK başkanını getireceksin. Şirketinde CEO'luk vereceksin. Galatasaray'lı avukatları kurullara atatacaksın. Hükümet kimse oradan nüfuslu elemanların ile bu sene şampiyon Galatasaray olması isteniyor mesajı vereceksin. (Başakşehir, Trabzon, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi)

Icardi yerine o parayı buna harcarsak bizde şike ile olabiliriz şampiyon. Sonra Avrupa'da elek olup geleceksin tabi senden 2 kat düşük bütçeli orta sınıf Hollanda, Fransız takımlarına falan ama olsun.

Hakemin öne cikmadigi bir mac izleyecebilecek miyiz artik bu sene cok merak ediyorum.

Hakemin öne cikmadigi bir mac izleyecebilecek miyiz artik bu sene cok merak ediyorum.

Kötü oynayıp kaybedecek futbolu oynarsak salarlar. Geçen sene 2. yarı lehimize ufak hatalar bile yaptılar bütün bir 5 ay doğradıktan sonra Torrent'in ilk 2-3 maçından sonra.

Çünkü tehlike arz etmiyoruz.

Şampiyonluk şekillenmeye başlandığında lehimize abuk sabuk hatalar yapılmasını da bekliyorum. Tüm sezona leke sürülmesi için.
net.
şampiyonluk sonrası fbnin tek hedefi bizi yenmek ve lehimize saçma sapan yapılacak hataları rakip oyuncuların demeçlerini yayınlamak olur.
küçük kardeşleride ortaya çıkar hem o zaman.

neyse inşallah o günleri görelim ağızlarını vururuz yine.

Göstere göstere yapıyorlar.

Sonra Fenerli medya mensupları açık açık Galatasaray puan farkına güvenmesin.

Fenerbahçe olacak diyor.

Ben hayatımda bu sene kadar adice sezon görmedim.

Yatacak yerleri yok. Takım sonuna kadar savaşmalı.
Üzücü olanda yaptıkları yanlarına kar kalıyor. Yıllardır yaptıkları şikenin üzerinden utanmadan mağduru oynamaları gibi.

Geri
Üst Alt