- 3 Haziran 2015
- 56.732
- 65.864
- 4.143
Puan kaybi oldugunda cezam uzar mi kisalir mi MehModDegerlendirmeye aldik , ceza yolda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puan kaybi oldugunda cezam uzar mi kisalir mi MehModDegerlendirmeye aldik , ceza yolda.
olasi bir puan kaybinda sanirim bi ben birde Alper Altun kaliriz forumda , herkes kufurden banlanir herholdPuan kaybi oldugunda cezam uzar mi kisalir mi MehMod
MehMODoğluolasi bir puan kaybinda sanirim bi ben birde Alper Altun kaliriz forumda , herkes kufurden banlanir herhold
MehMODoğlu
aynı nehirde 2 kere yıkanılmaz. bu sefer farklı olacaktır.
Sorun takımda değil ki Alpay takım.savasiyor lakin takım sahipsiz takıma sahip çıkabilen bir yönetim yok kaderine razı bekleyen bir yönetim ve takım var hatta bu eziklikleri yüzünden fenerliler penaltilarla eze eze liderliği alacaz diye dalga geçmeye başladılarGöstere göstere yapıyorlar.
Sonra Fenerli medya mensupları açık açık Galatasaray puan farkına güvenmesin.
Fenerbahçe olacak diyor.
Ben hayatımda bu sene kadar adice sezon görmedim.
Yatacak yerleri yok. Takım sonuna kadar savaşmalı.
olasi bir puan kaybinda sanirim bi ben birde Alper Altun kaliriz forumda , herkes kufurden banlanir herhold
Takipde kalKemale bişe olmaz![]()
Sorun takımda değil ki Alpay takım.savasiyor lakin takım sahipsiz takıma sahip çıkabilen bir yönetim yok kaderine razı bekleyen bir yönetim ve takım var hatta bu eziklikleri yüzünden fenerliler penaltilarla eze eze liderliği alacaz diye dalga geçmeye başladılar
Muhtemelen bu gerçekleşirse sene sonunda bizim yönetim o koltukta oturmasin zaten
Hakemin öne cikmadigi bir mac izleyecebilecek miyiz artik bu sene cok merak ediyorum.
net.Şampiyonluk şekillenmeye başlandığında lehimize abuk sabuk hatalar yapılmasını da bekliyorum. Tüm sezona leke sürülmesi için.
Üzücü olanda yaptıkları yanlarına kar kalıyor. Yıllardır yaptıkları şikenin üzerinden utanmadan mağduru oynamaları gibi.Göstere göstere yapıyorlar.
Sonra Fenerli medya mensupları açık açık Galatasaray puan farkına güvenmesin.
Fenerbahçe olacak diyor.
Ben hayatımda bu sene kadar adice sezon görmedim.
Yatacak yerleri yok. Takım sonuna kadar savaşmalı.