⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

Kalabalık bir ekip izledik fenerli arkadaşım yanımdaydı İcardi atınca triplere girdi devre arasi yanıma gelmedi "ulan sanki golü ben attım neyin derdindesin" dedim ..Sonra biraz sıkıstırınca itiraf etti meğer umudu varmış alanyadan 😂

Kalabalık bir ekip izledik fenerli arkadaşım yanımdaydı İcardi atınca triplere girdi devre arasi yanıma gelmedi ulan sanki golü ben attım dedim ..Sonra biraz sıkıstırınca itiraf etti umudu varmış alanyadan 😂
Hepsinin umudu vardı medyaya da sorsan 1 puan ya da puan alamayız diyorlardı bence sezonu bitiren maç bu oldu.

Zor maç patlayacaz dediğimiz maçlarda birşey oluyor takıma ekstra oynuyor herkes. Bu seriyi devam ettirelim.
Bayadır zorlanıyorduk ama maçtan önceki yazılarımda hep rahattım Galatasaray özüne döndü belki de Alanyaspor çıktığından beri 6-7 senede ilk defa deplasman da eze eze yendik.

Penaltıyı yaptıran Yusuf Özdemir hareketli haliyle dikkat çekiyor. Solbekte yerli bir alternatif düşünülüyorsa değerlendirilebileceği kanaatindeyim. Oyuncu bulmanın en zor olduğu mevki....

Nobetteyim
Son golümüzü canlı izleyebildim sadece
Korktuğum bir maç idi
Bu şekilde geçmemiz çok iyi oldu
Mertens ve Abdülkerim in gol atmasına ayrıca sevindim

Maçtan önce yazdığım gibi farklı bir skor oldu. Artık hafta sonu kutlamalar başlasın. Şen ola cimbom.

Pek farki yok 2li averaj bizde oldugu icin zaten 7 olarak dusunebiliriz
Fark 6
Fener macina kadar 2 beraberlik alsak son maca 2 puan farki olacak ve fenere galibiyet yetecekti.
Tabi benimki dibin de dibi olasiligi ama adamlar hakemlerle her turlu kazaniyorlar. Herkes fener puan kaybedecek diyorlar ki haklilar ama izin vermediler ve vermeyecekler. Alanya ve Ankara maclarinda en az 4 puan kaybedeceklerdi. Umraniye ve Antalya maclarini saymiyorum bile

Maclar tam da tahmin ettiğim sekilde geçiyor.
Şecimden önce biter bu iş

Geri
Üst Alt