Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani umuyorum ve tahmin ederim ki öyle olacak bunlar arenaya ufak bir ümitle gelecekler ve geldiklerine pişman olacaklar keşke haftalar öncesinden şampiyonlığu kaybetseydik de buraya gelip madara olmasaydık diyecekler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyimser bir yaklaşım... Bunca düzeni kuran elinden geleni ardına koymayan Koç ve çetesinin tek bir arzusu var; O da Sami Yen'e şampiyonluk umuduyla gelip orada kupayı almak. Böylece 5 yılın hezimetinden ve rezilliğinden kurtulup kahraman olmaya çalışacak. Tek gayesinin bu olduğuna eminim. Hatta sezon başında en büyük hayalinin Sami Yen'e şampiyon olarak gelip kupayı orada kaldırmak olduğunu düşünüyorum. Bu çete fikstür çekimini bile ona göre ayarlamış olabilir.Farklı kazandığımız Alanya maçı ile birlikte rakiplerimize ve bize operasyon çeken, operasyonun içinde bulunanlara büyük gözdağı verdik. Alanya galibiyeti inançlarının kırıldığı maç olabilir. Bu kadar aleni hatalarla şikecileri yarışta tutmayı daha fazla sürdüremezler. Ben bu maçta şikecilerin puan kaybedeceğini düşünüyorum. Hatta Ali'yi taraftarına karşı sempatik hale getirip bir sezon daha tutmak için Başakşehir lehine bariz hatalı kararlar yapılabilir. Sonuçta başarısızlığın bir yere bağlanması gerekecek Koç'un kıçını kurtarabilmesi için.
İddia oynamam benim bile Valencia (p) oynayasım varHazir ramazan ayida bitmisken evi arabayi Valencia (p)e basiyorum artik.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
emek hırsızı it gün yüzü görme inşdk 82.
![]()