SL 22/23 H:30 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 19 Nisan

Yani umuyorum ve tahmin ederim ki öyle olacak bunlar arenaya ufak bir ümitle gelecekler ve geldiklerine pişman olacaklar keşke haftalar öncesinden şampiyonlığu kaybetseydik de buraya gelip madara olmasaydık diyecekler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener 1-2 alır

Yani umuyorum ve tahmin ederim ki öyle olacak bunlar arenaya ufak bir ümitle gelecekler ve geldiklerine pişman olacaklar keşke haftalar öncesinden şampiyonlığu kaybetseydik de buraya gelip madara olmasaydık diyecekler

Ayni on hissiyata tabiyim.

Ancak, daha travmatik olacak onlar icin zira, o mac o statta hakem triosu dahi care olamayacak.

Farklı kazandığımız Alanya maçı ile birlikte rakiplerimize ve bize operasyon çeken, operasyonun içinde bulunanlara büyük gözdağı verdik. Alanya galibiyeti inançlarının kırıldığı maç olabilir. Bu kadar aleni hatalarla şikecileri yarışta tutmayı daha fazla sürdüremezler. Ben bu maçta şikecilerin puan kaybedeceğini düşünüyorum. Hatta Ali'yi taraftarına karşı sempatik hale getirip bir sezon daha tutmak için Başakşehir lehine bariz hatalı kararlar yapılabilir. Sonuçta başarısızlığın bir yere bağlanması gerekecek Koç'un kıçını kurtarabilmesi için.
İyimser bir yaklaşım... Bunca düzeni kuran elinden geleni ardına koymayan Koç ve çetesinin tek bir arzusu var; O da Sami Yen'e şampiyonluk umuduyla gelip orada kupayı almak. Böylece 5 yılın hezimetinden ve rezilliğinden kurtulup kahraman olmaya çalışacak. Tek gayesinin bu olduğuna eminim. Hatta sezon başında en büyük hayalinin Sami Yen'e şampiyon olarak gelip kupayı orada kaldırmak olduğunu düşünüyorum. Bu çete fikstür çekimini bile ona göre ayarlamış olabilir.

Menerim Arena’ya 3 puan gerimizde gelsin ve bize 4 fark yapmak zorunda olsun.
Sonra bunlara 4 atıp gönderelim biraz da böyle Toshack geçelim

fenev nerdesin haney

Yaw Ankara maclarini kaybetseler bu mac da kesin puan kaybiydi. Gumruk maci belki sampiyonluk maci olacakti.
Arti olarak Ankaragucu ligde kalir gibi olurdu ve bizim maca kupa maclarindan dolayi asilmazlardi. Adamlar tam profesyonel olmuslar.

dk 82.

Deneyimli futbolcu, bu sezon 22 karşılaşmada aynı gol sayısına ulaştı.

Bari berabere kal bücür

Sikecilerden puan kaybı beklemeyin artık son maça kadar hepsini kazandiracaklar önemli olan artık bizimde her maçı kazanmamız

akşam başşak doğranırken çok da üzülmem

Geri
Üst Alt