SL 22/23 H:30 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 19 Nisan

Bu ligden, hakemlerinden nefret ediyorum artık. Dün akşam hakem denilen herif maçı bir takımdan aldı diğerine verdi 3 dakika içinde

Ama ben inanıyorum bütün bu saçmalıklar haksızlıklar yanlarına kalmayacak. Allah'ın adaleti şaşmaz

Emre tarafından yatış olur, yatış olmasa hakemler devreye girer, en olmadı satılık bir futbolcu sahneye çıkar.

Bu maçtan puan kaybı ihtimali yok fenerin.
Bu maçta değil herhangi bir maçta puan kaybı olası değil. Beşiktaş bunları yenemeseydi o zaman görecektik gümbürtüyü. Şimdi bizim puan kaybına tahammülümüz yok. Çünkü bunlar bu şekilde devam edecekler gibi görünüyor deplasman Ülker fark etmeden.

Mac 90 dakika 0 0 gitse uzatmalarda yine fener alir maci hic tartismaya bile gerek yok. Basaksehirin puan almasi icin one gecmesi sart. Penalti bonusunu da ekleyince basaksehire 1 gol yetmeyebilir. Bakalim neler gorucez ne rezillik izleyecegiz bu macta

Başakşehir maçı kazanmak istiyorsa en az 2 gol atıp kırmızı kart görmemesi gerekiyor. Hatta ceza sahası içinde fener topçularına dokunmasını bile yasaklamalı emre. Hakemin takdir haklarını fener lehine vereceğini unutmadan buna kendilerini hazırlayarak çıksınlar maça.

Başakşehir maçı kazanmak istiyorsa en az 2 gol atıp kırmızı kart görmemesi gerekiyor. Hatta ceza sahası içinde fener topçularına dokunmasını bile yasaklamalı emre. Hakemin takdir haklarını fener lehine vereceğini unutmadan buna kendilerini hazırlayarak çıksınlar maça.
Takdir hakları mı?

Artık takdir haklarını Fener lehine kullanmaktan çok farklı bir yere geldi ortam renktaşım. Artık bile isteye dalga geçer gibi Fenerbahçenin oynadığı her anadolu maçını bir şekilde kazandırıyorlar

Fenerbahçe dakika 80 de gol yiyip geriye mi düştü? Hiç önemli değil bir penaltıya bakar. Fenerbahçe nin maçı 0-0 a sıkıştı mı hiç önemli değil 2 penaltı 1 kırmızı kart çıkar hallederler

Başakşehir Trabzon ve bizim maç haricinde Fenerbahçe ye puan kaybettirmeyecekler adım kadar eminim bundan

Her şeyi gectim, o kadar sacma penaltilar veriliyor ki ister istemez rakip defanslar daha yumuşak oynuyor. Vallahi tiksindim. Sampiyon olsak da dolayisiya tadını çikaramayagim veya cikaramayacagiz çünkü 2 ay sonra ayni igrenc tiyatroya devam.

Her şeyi gectim, o kadar sacma penaltilar veriliyor ki ister istemez rakip defanslar daha yumuşak oynuyor. Vallahi tiksindim. Sampiyon olsak da dolayisiya tadını çikaramayagim veya cikaramayacagiz çünkü 2 ay sonra ayni igrenc tiyatroya devam.

ewt
bu penaltı kadar kötü bi durum. herifler ayağnı uzatmaya korkuyor.

Bu maçta hakeme gerek kalmaz, Emre Abi'leri gerekeni yapar.

Zaten cezalı da.

Başakşehir artık sıradan bir takım oldu. Bizim kupa maçında bütün cephanelerini harcadılar. Biz de o maçta ne kadar hata varsa yaptık. Umudum yok. Hiçbir şey olmasa da bir penaltı bir kırmızı kartla maçı alır fb.

Altay Bayındır sezonu kapattığı açıklanmış açıkçası her ne kadar kendi tarafının büyük kesmi tarafından sevilmese de bazı maçlarda çok kritik kurtarışları var deplasman maçlarında İrfan Can Eğribayattan İsmail Çipe'yi andıran performanslar görebiliriz.

ankaragücü maçında bile daha çok umudum vardı bu ma.ı başakşehir kazanamaz belki berberlik

GFB Arslanboğa ile Fener in ayağına taş değmiyor maşallah.

IMG_20230417_160249.webp

Geri
Üst Alt