Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.065
- 77.278
- 4.218
Yapay görünümlü manuel eyyamcı zeka diyebiliriz.Ben hakemliği bıraktı filan sanıyordum, belki Fener kazansın diye geri çağırmıştır yapay zeka algoritması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapay görünümlü manuel eyyamcı zeka diyebiliriz.Ben hakemliği bıraktı filan sanıyordum, belki Fener kazansın diye geri çağırmıştır yapay zeka algoritması.
En az 3 hafta yokmuş.Zajc da sakatlanmış muhtemelen Sivasspor deplasmanında da yok.
Adam bu sezon oynadığında maç aldı ortalıktan kayboldu hep. Keşke Gümrük maçı öncesi sakatlansaymış. En ne yapacağı belli olmayan adamları.Zajc da sakatlanmış muhtemelen Sivasspor deplasmanında da yok.
O şutu 1000 kez vursa 1 tanesinde oraya giderdi şans golüydü gümrük maçında çok beklentim yoktu riski yok orta sıralarda olan bir takımdı, Ankaragücü maçı gösterdi ki Sivasspor ve Giresun deplasmanlarında bunlar paket olurlar. Kalan maçlarda hedefsiz 1 tane takım kalmadı bu süreçte Zajc olmaması baya işimize yarar hele ki Altay'ın olmaması çok daha iyi oldu.Adam bu sezon oynadığında maç aldı ortalıktan kayboldu hep. Keşke Gümrük maçı öncesi sakatlansaymış. En ne yapacağı belli olmayan adamları.
Nahbasak bu maci kaybetmez