SL 22/23 H:30 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 19 Nisan

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1681590244330.webp

1681590248458.webp
1681590252299.webp
1681590264071.webp

1681590272048.webp

Spor Toto Süper Lig 2022/23 Sezonu 30. Hafta
Başakşehir - Fenerbahçe
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu
19 Nisan 2023 Çarşamba
20:30

Güçlü ekipler karşısında tırtlıyorlar hakem desteği olmasın sahadan kazırlar feneri.

hislerime pek güvenmem ama fenerbahçe bu maçta penaltı kazanacak diye düşünüyorum

Valencianın penaltı golünden sonra başakşehir iyi toparladı valla beklemiyordum beraberlikten sonra da galip gelecek pozisyonları buldular. 2. penaltı net olsada ilk penaltı yine alışılmıs şekilde hakemin hatasıydı. Valencia 2.penaltiyi attıktan sonra başakşehir'in gardı düştü. Fazla ümidim yoktu bu hakemler varken. Kendi maclarımıza odaklanalım

Başakşehir ligin en kötü takımı olabilir İstanbul maçında 2 pas yapamadılar.Kendi işimizi kendimiz göreceğiz.

penalbahçe bakalım kaçıncı dakikada penaltı kazanacak

muhtemelen bu maça karşılık kupa maçını aldılar lale orta paylaştırdı

Biz Alanya-Gümrük maçlarını kazanırsak bu iş bitecek başak puan alacak.
Yoksa terse dönecek maalesef şerefsizler lehine.Bu iş bu stres bir yerde patlayacak.
Bizdede topçularımızdada asab kalmadı.

Bu hafta maçlar hafta arası olacağı için hafta sonu maç yönetenlerin çoğu hafta içi maç yönetmez. bu hafta sonu maç alamayan hakemler:

Halil Umut Meler
Abdülkadir Bitigen
Arda Kardeşler
Ali Şansalan
Kadir Sağlam
Zorbay Küçük
Bahattin Şimşek
Hüseyin Göçek
Suat Arslanboğa

Benzer hakem tahminini fb için de yapalım.

Meler'i bizim maça vereceklerini söylemiştim.
Bitigen'e en son Karagümrük maçında Valencia penaltısı için saldırdılar.
Arda Kardeşler'e Jesus salladı Fbye kırmızı kart verdiği için
Ali Şansalan Ali Koç'un megafon şovundan beri Fb maçını alamıyor.
Bahattin Şimşek 20-21'de olaylı Başak-Fb maçının hakemi olduğu için Göksel lobisinden dolayı bu maç olmaz ama sezonun geri kalanında Fb için olur.
Göçek Sivas maçlarında Batşuayi'yi attı olmaz
Suat'a büyük maç vermiyorlar olmaz.

Zorbay ilk yarıdaki Fb-Başak maçında Ömer Ali'nin el pozisyonuna penaltı vermemişti ama olabilir diyorum.
Kadir Sağlam Antalya-Fb maçında Antalya'nın net golünü iptal etmek için pek hevesliydi yardımcısıyla beraber. Bu maç için favorim Kadir

İlginç olacak ama penaltı yerine kırmızı bonusu devreye girecek bu maçta izleyin ve görün.

Fener 1+1 jokeriyle maci alir. ( 1+1 = penalti + kirmizi )

Benzer hakem tahminini fb için de yapalım.

Meler'i bizim maça vereceklerini söylemiştim.
Bitigen'e en son Karagümrük maçında Valencia penaltısı için saldırdılar.
Arda Kardeşler'e Jesus salladı Fbye kırmızı kart verdiği için
Ali Şansalan Ali Koç'un megafon şovundan beri Fb maçını alamıyor.
Bahattin Şimşek 20-21'de olaylı Başak-Fb maçının hakemi olduğu için Göksel lobisinden dolayı bu maç olmaz ama sezonun geri kalanında Fb için olur.
Göçek Sivas maçlarında Batşuayi'yi attı olmaz
Suat'a büyük maç vermiyorlar olmaz.

Zorbay ilk yarıdaki Fb-Başak maçında Ömer Ali'nin el pozisyonuna penaltı vermemişti ama olabilir diyorum.
Kadir Sağlam Antalya-Fb maçında Antalya'nın net golünü iptal etmek için pek hevesliydi yardımcısıyla beraber. Bu maç için favorim Kadir
Zorbay tetikçisini verecekler muhtemelen.

Geri
Üst Alt