SL 22/23 H:30 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 19 Nisan

Fenerimin penaltısı verilmedi daha. Ayıp kaç gün oldu Valencia penaltı atamiyor

Farklı kazandığımız Alanya maçı ile birlikte rakiplerimize ve bize operasyon çeken, operasyonun içinde bulunanlara büyük gözdağı verdik. Alanya galibiyeti inançlarının kırıldığı maç olabilir. Bu kadar aleni hatalarla şikecileri yarışta tutmayı daha fazla sürdüremezler. Ben bu maçta şikecilerin puan kaybedeceğini düşünüyorum. Hatta Ali'yi taraftarına karşı sempatik hale getirip bir sezon daha tutmak için Başakşehir lehine bariz hatalı kararlar yapılabilir. Sonuçta başarısızlığın bir yere bağlanması gerekecek Koç'un kıçını kurtarabilmesi için.

IMG_3215.webp

2 irfan ve Mert hakan bu tipler tansiyonu yükseltir başakşehire bir hedef verirler umarım

başak'ın 2-3 as oyuncusunu cuma günkü bayram ziyaretleri için dinlendirdiğini şimdiden görebiliyorum

Emre'nin alacağı intikam var Ali Koç bunu kovmuştu. :asd:

Emre yatar denmis, bence yatmaz. Hatta kazanmak isteyecektir. Emre sadece kendini düsünen bir adam. Hatta jesusu kovdurup fbdeki sampiyonluk hasretini kendisi hoca olarak bitirmenin hesaplarini yapiyordur.

Hakemler olmasa bu mactan baya ümitliydim aslinda. Ama gecen ankaragücü macindan sonra bunlarin macini düsünmek bile istemiyorum. Bu hakemlerle mac falan kaybetmez bunlar. Biz isimize bakmaliyiz

Efsane belledikleri Emre B.'den ilk darbeyi ligin ilk yarısındaki 0-7'lik maçta aldılar. O maça kadar Emre'nin eskiden Galatasaray'da oynamasının falan hiç bir önemi yoktu bunlar için, bizden 7 yedikten sonra efsane ilan ettikleri adamı anında satıp Galatasaraylı olmakla ve bundan dolayı maçı bize satmakla itham ettiler.

Şimdi IBB bu maçı kaybederse sanki bizim maçta hiç hain ilan edilmemiş gibi Emre tektardan efsane ilan edilir gözlerinde, ha olur da tersi gerçekleşir ve IBB bunlardan puan koparırsa o zaman Emre tabi ki yine Galatasaray şampiyon olsun diye maçı satmış olacaktır.

Dünyanın en gerizekalı, en şeref ve onur yoksunu ve en omurgasız taraftarı olduklarını yukarıdaki iki senaryonun hangisi gerçekleşirse gerçekleşsin yarın yine gözler önüne sereceklerinden adım gibi eminim.

Emre yatar denmis, bence yatmaz. Hatta kazanmak isteyecektir. Emre sadece kendini düsünen bir adam. Hatta jesusu kovdurup fbdeki sampiyonluk hasretini kendisi hoca olarak bitirmenin hesaplarini yapiyordur.

Hakemler olmasa bu mactan baya ümitliydim aslinda. Ama gecen ankaragücü macindan sonra bunlarin macini düsünmek bile istemiyorum. Bu hakemlerle mac falan kaybetmez bunlar. Biz isimize bakmaliyiz
Aliyle baya baya kavga etmiş bunlar ikiside cirkef karakterli. Ha emre kin gütse nolacak Allah aşkına ne tecrübesi ne başarısı var napabilir yarın.

Geri
Üst Alt