SL 22/23 H:31 | Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor | MS | 24 Nisan

Adamların kurduğu hayal 05/06 sezonu biri bunlara o sezon fener, beşiktaş, trabzon maçlarında 10 puan aldığımızı şunlara söylesin onlar 2 maçta bizi yendi ki toplamda 3 mağlubiyetimiz vardı fenere bu sene gelen geçen çaktı yetmedi beşiktaş 10 kişi çaktı.
Sakin olmakta fayda var. Her firavunun vardır bir Musa'sı....

Bunların puan kaybını direk nokta atışı söyleyeyim Sivasspor deplasmanı olacak son 4 senede galibiyetleri yok 10 senede sadece 2 kez filan galip gelmişler hele ki düşme potasında bir Sivasspor bunlara tokadı çakar.
Bana da öyle geliyor. Kalan bütün maçlarını kazanmaları her şeye rağmen hiç olası durmuyor şu futbolla.
Giresun düşme hattında.
Antalyaspor daha rahat olmasına rağmen hala daha tam rahatlamış değil. FB ile oynayacakları hafta tehlikede olabilirler, çünkü FB maçlarından önceki fikstürleri baya zor. Sivas, K. Gümrük ve BJK ile oynayacaklar.
TS maçını söylemeye gerek yok.
Burda mutlaka bir fire vereceklerdir.

Biz K. Gümrük'ü yenersek işimiz çok rahatlayacak. BJK maçından en kötü 1 puan alıp puro ve viski eşliğinde takılmak lazım.

Bana da öyle geliyor. Kalan bütün maçlarını kazanmaları her şeye rağmen hiç olası durmuyor şu futbolla.
Giresun düşme hattında.
Antalyaspor daha rahat olmasına rağmen hala daha tam rahatlamış değil. FB ile oynayacakları hafta tehlikede olabilirler, çünkü FB maçlarından önceki fikstürleri baya zor. Sivas, K. Gümrük ve BJK ile oynayacaklar.
TS maçını söylemeye gerek yok.
Burda mutlaka bir fire vereceklerdir.

Biz K. Gümrük'ü yenersek işimiz çok rahatlayacak. BJK maçından en kötü 1 puan alıp puro ve viski eşliğinde takılmak lazım.
Ligin başında veya ortasında uzun seriler yapabilirsin ama ligin sonunda hele ki düşme potasında rakiplerle oynuyorsan yapamazsın. 17/18 sezonunda Gençlerbirliği deplasmanı herkes 3 yazarken o deplasmandan puan alamadan dönmüştük ya da 18/19 sezonunda Erzurumspor deplasmanı bu örnekler arttırabilir.

Fener maçına kadar 6 maç var o maç öncesi 3 puan bizi şampiyon yapar 1 tane kayıp dersek en kötü senaryo da beşiktaş olur sonrasında puan kaybı olabilecek tek maç Ankaragücü deplasmanı kalıyor oraya kadar da fenerin 5 maçı var illa ki 1 maç puan kaybederler kaybetmeseler bile iç sahada önde gireriz matematik hiçbir zaman yanılmaz onlar 5 puan önde olduklarında ligin başıydı biz ligin sonu geldi 6 puan öndeyiz o dönem ki 10 puana eşit sayılır. Bunlar Sivasspor dep, Giresunspor dep, Trabzonspor iç burada paket olacaklar.

Ligin başında veya ortasında uzun seriler yapabilirsin ama ligin sonunda hele ki düşme potasında rakiplerle oynuyorsan yapamazsın. 17/18 sezonunda Gençlerbirliği deplasmanı herkes 3 yazarken o deplasmandan puan alamadan dönmüştük ya da 18/19 sezonunda Erzurumspor deplasmanı bu örnekler arttırabilir.

Fener maçına kadar 6 maç var o maç öncesi 3 puan bizi şampiyon yapar 1 tane kayıp dersek en kötü senaryo da beşiktaş olur sonrasında puan kaybı olabilecek tek maç Ankaragücü deplasmanı kalıyor oraya kadar da fenerin 5 maçı var illa ki 1 maç puan kaybederler kaybetmeseler bile iç sahada önde gireriz matematik hiçbir zaman yanılmaz onlar 5 puan önde olduklarında ligin başıydı biz ligin sonu geldi 6 puan öndeyiz o dönem ki 10 puana eşit sayılır. Bunlar Sivasspor dep, Giresunspor dep, Trabzonspor iç burada paket olacaklar.
K. Gümrük maçını kazasız geçersek onlar da umudu keser zaten.

Trabzon ve Antalya'nın Sivas'ı yamultması lazım öncesinde. Şu maçlardan 3-4 puan ve üzeri çıkarmaları rezalet olur.
Yarın Trabzon her ne kadar hocaları tribünde olacaksa da taktik verecektir galibiyete yakın taraf olurlar genelde hoca değişimi takımları etkiler. Umarım da Trabzonspor kazanırken Sivasspor'u hakem katleder. Antalya deplasmanında galibiyet alamazlar en iyi ihtimal 1 alırlar ki Antalyaspor da potada sayılır 3 puan ister.

K. Gümrük maçını kazasız geçersek onlar da umudu keser zaten.
İşte adım adım gidiyoruz kötü oynadığımız Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarında takım ritmi yoktu Mertens yoktu onun varlığı çok şeyi değiştiriyor hele ki takım halinde ritim yakaladık tekrardan güçlü dominant futbola döndük. Gümrük ligin en çok gol yiyen takımı ortalama 2 gole yakın yiyorlar tahminim 4-5 atarız. Onların ümidini yıkıp geçeceğimiz maç beşiktaş olacak o hafta Sivasspor deplasmanında bizden önce oynamaları o hafta daha iyi olacak.

FB için ter atma maçı.

Şu maç fener kazansaydı o sezon şampiyon olacaktı bu sezon ki beşiktaş maçlarındaki gibi topun gittiği yerlere bakın hep köşelere gidiyor. Bunlar böyle bir camia bu sene beşiktaş maçını çok ararlar 2-0 öne geçebilecekken 10 kişiye 2-4 yenildiler.

Fb 29 Nisanda Sivas'la, biz 30 Nisan'da bjk ile oynayacak. Fb yenerse kontrolü kaybedip saldırmayız inş. 1 puan öncelikli oynamalıyız o maçta
Okan Hoca' hıçbir maç öyle davranmadı, istese başarılı olabileceğinden de emin değilim o bakımdan. Ya herru, ya merru kafasında...Antep' öyle yendi, Konya' ya öyle yenildi mesela...

Ferdi 20 maç oldu sanırım sınırda :D
Ferdi çok şaşırtıcı gelmiyor doğrusu, mevkisine rağmen en temiz oynayan futbolculardan biri...

Ancak bir ara sezonun net en çirkef futbolcusu Crespo'' nun öyle bir istatistiği vardı ki tam skandal idi. Sınırda çıktığı bizim maçta da üç tartışmasız kartlık hareketine rağmen maçı kartsız tamamlamıştı. Bayrağı Serdar' dan devraldı daha da ileri taşıdı. Her maç birkaç kartlık hareketi var, gösterecek hakem yok, VAR onların aleyhine hiç yok zaten...

Elemanlar düşme hattında can havliyle oynayıp hakemide yeneriz kafası ile çıkarlarsa puan alırlar.

Bizle oynayacakları maça kadar feneri yarıştan koparmazlar

malum secimler var gelecek ay bu yüzden ligin erkenden kopmasini da istemiyor olanilirler belki

bilmiyorum ya ben artik hicbir seye sasirmiyorum artik

normal sartlar altinda fbnin coktan havlu atmasi gerekirdi ama her hafta bir müdahale ile yarisin icinde tutuluyorlar

penalti ve kirmizi olmadan en son maci tamaladilar diye bir soru sorsaniz fb taraftarini gectim o it jesus bile cevap veremez size

Bir önerim var.

Bu adamların maçlarını başlığını açmayalım.

Bu adamların yönetici ve teknik direktörünün dediklerini açmayalım.

Yok hükmünde bir camiayı yokmuş gibi davranalım.

Bu sene ligi hangi sırada bitirirse bitirsinler hak yediler. Hak yiyenin bizim sofrada yeri olmasın.
En mantiklisi

Fb 29 Nisanda Sivas'la, biz 30 Nisan'da bjk ile oynayacak. Fb yenerse kontrolü kaybedip saldırmayız inş. 1 puan öncelikli oynamalıyız o maçta
O konya macinda yaptigimiz hatays bi daha yapmayiz bence. Hoca da demisti degisiklikler ile hata yaptigimizi

Bunlarin ,bu şekilde kazanmaları açıkçası tüm moralimizi keyfimizi kaçırıyor ,bunlara puan kaybettirmiyecekler artık tescillendi ,yalı bebeside o yüzden konusmuyor

Geri
Üst Alt