SL 22/23 H:31 | Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor | MS | 24 Nisan

Bu malların yerinde olsam Valencia'ya sarı kart aldırır cezasını maçı zaten satmış olan İstanbulspor karşısında çektirirdim. Giresun ya da Sivas deplasmanlarına Valenciasız çıkarlarsa işleri zor.

Bu malların yerinde olsam Valencia'ya sarı kart aldırır cezasını maçı zaten satmış olan İstanbulspor karşısında çektirirdim. Giresun ya da Sivas deplasmanlarına Valenciasız çıkarlarsa işleri zor.
Neden öyle bir şey yapsınlar ki renktaş

Bırak valencia'ya herhangi bir fb'li ye sarı kart verileceğini düşünmüyorlar ki

Kısaca adamlar çok rahat çok profesyonel

Bir önerim var.

Bu adamların maçlarını başlığını açmayalım.

Bu adamların yönetici ve teknik direktörünün dediklerini açmayalım.

Yok hükmünde bir camiayı yokmuş gibi davranalım.

Bu sene ligi hangi sırada bitirirse bitirsinler hak yediler. Hak yiyenin bizim sofrada yeri olmasın.

Fatih Tekke Hamza Hamzaoglu ile şampiyon olduğumuz sezon ligden düşmesi kesinleşmiş Erciyes ile Kadıköy den puan almıştı 5-6 hafta kala..Belki yine yanlışlıkla alir

Fb 29 Nisanda Sivas'la, biz 30 Nisan'da bjk ile oynayacak. Fb yenerse kontrolü kaybedip saldırmayız inş. 1 puan öncelikli oynamalıyız o maçta

Fb 29 Nisanda Sivas'la, biz 30 Nisan'da bjk ile oynayacak. Fb yenerse kontrolü kaybedip saldırmayız inş. 1 puan öncelikli oynamalıyız o maçta
Onların önce oynaması daha iyi olur hep biz oynuyoruz artık onlar oynasın bence önce oynamak daha stresli çünkü arkadaki takımın ne yapacağını bilmiyorsun. Sivasspor maçında berabere kaldıklarını düşünelim o zaman derbide daha rahat olacağız. Ya da yenelerse 1 puanın değerini de bilebiliriz. Her türlü sonra oynamak avantaj sağlıyor.

Onların önce oynaması daha iyi olur hep biz oynuyoruz artık onlar oynasın bence önce oynamak daha stresli çünkü arkadaki takımın ne yapacağını bilmiyorsun. Sivasspor maçında berabere kaldıklarını düşünelim o zaman derbide daha rahat olacağız. Ya da yenelerse 1 puanın değerini de bilebiliriz. Her türlü sonra oynamak avantaj sağlıyor.
Katılmıyorum. Önce oynamak avantaj

Onların hakem itemi var
Bizim neyimiz var kendi oyunumuzdan başka
Önce oynayıp arkamıza yaslanmak her türlü daha iyiydi

Gule oynaya, jokere bile gerek kalmaz ki jokersiz de yapamazlar. Tahminim 2 penalti.

Onların hakem itemi var
Bizim neyimiz var kendi oyunumuzdan başka
Önce oynayıp arkamıza yaslanmak her türlü daha iyiydi
Sorunda burada zaten biz önde oynuyoruz hakemlerle mücadele ediyoruz kazandığımız zaman puan farkını açıyoruz 1 gün sonra adamlar olmayan penaltı ve kartlarla maçı kazanıyor.

Biz sonra yaparsak onlar bizden 1 gün önce hakem hatasıyla kazanırlarsa en azından bizim maçta hakemler daha da baskı altına girer önce oynayınca hakemler aksine doğruyorlar sonra oynarsak onların lehine çalışırlarsa bizim maçta en azından aleyhimize çalışamazlar.

Sorunda burada zaten biz önde oynuyoruz hakemlerle mücadele ediyoruz kazandığımız zaman puan farkını açıyoruz 1 gün sonra adamlar olmayan penaltı ve kartlarla maçı kazanıyor.

Biz sonra yaparsak onlar bizden 1 gün önce hakem hatasıyla kazanırlarsa en azından bizim maçta hakemler daha da baskı altına girer önce oynayınca hakemler aksine doğruyorlar sonra oynarsak onların lehine çalışırlarsa bizim maçta en azından aleyhimize çalışamazlar.
Şunu konuşmaktan ben bile utanıyorum
ifb taraftarı bunca şeyi nasıl sindirebiliyor hep merak ettiğim şeydir
Senin dediğinin de benimkinin de kendince haklı yanları var rtaş
İki ucu bklu değnek misali
Bize böyle hesap yaptıranlar utansın ne diyeyim

Şunu konuşmaktan ben bile utanıyorum
ifb taraftarı bunca şeyi nasıl sindirebiliyor hep merak ettiğim şeydir
Senin dediğinin de benimkinin de kendince haklı yanları var rtaş
İki ucu bklu değnek misali
Bize böyle hesap yaptıranlar utansın ne diyeyim
Hesap yapacak bir şey yok maç maç gidiyoruz her maçı da final gibi oynuyoruz bazıları beşiktaş deplasmanında puan kaybı olabileceğini düşünüyor da şunu bilmiyorlar galibiyet de olabilir. Beşiktaş defansı ve orta alanı rezalet bu takım kadıköy de halil umut meler'in eyyamına karşı ilk yarıdan tonla sarı göstermesine rağmen kırmızı fırsatı vermeden 5 tane koydu 3'ünü saydılar oradan da çıkarız.

İç sahada 3 maçı ve İstanbulspor dep aldığımız taktirde en kötü senaryoda bile iç sahaya kafa kafaya gireriz kaldı ki onların yaptığı en fazla galibiyet serisi 5-6 maç illa ki bir yerde adalet yerini bulacak takılacaklar. 1 maç takılmaları demek ligin bitmesi demek çekirge 1-2-3-4-5 istediği kadar zıplasın bak beşiktaş maçında 0.3 xG'den 3 gol yediler ilahi adalet illa ki yerini bulacak.

Tüm GSC FB'nin 5-6 tane atacağını düşünüyorsa puan kaybı mümkün demektir.
Bunların puan kaybını direk nokta atışı söyleyeyim Sivasspor deplasmanı olacak son 4 senede galibiyetleri yok 10 senede sadece 2 kez filan galip gelmişler hele ki düşme potasında bir Sivasspor bunlara tokadı çakar.

Ferdi 20 maç oldu sanırım sınırda :D

Bunların puan kaybını direk nokta atışı söyleyeyim Sivasspor deplasmanı olacak son 4 senede galibiyetleri yok 10 senede sadece 2 kez filan galip gelmişler hele ki düşme potasında bir Sivasspor bunlara tokadı çakar.
Trabzon ve Antalya'nın Sivas'ı yamultması lazım öncesinde. Şu maçlardan 3-4 puan ve üzeri çıkarmaları rezalet olur.

Adamların kurduğu hayal 05/06 sezonu biri bunlara o sezon fener, beşiktaş, trabzon maçlarında 10 puan aldığımızı şunlara söylesin onlar 2 maçta bizi yendi ki toplamda 3 mağlubiyetimiz vardı fenere bu sene gelen geçen çaktı yetmedi beşiktaş 10 kişi çaktı.

Geri
Üst Alt