Ahmet Emre Durgut
Kırmızı Üye
Bu malların yerinde olsam Valencia'ya sarı kart aldırır cezasını maçı zaten satmış olan İstanbulspor karşısında çektirirdim. Giresun ya da Sivas deplasmanlarına Valenciasız çıkarlarsa işleri zor.
Neden öyle bir şey yapsınlar ki renktaşBu malların yerinde olsam Valencia'ya sarı kart aldırır cezasını maçı zaten satmış olan İstanbulspor karşısında çektirirdim. Giresun ya da Sivas deplasmanlarına Valenciasız çıkarlarsa işleri zor.
Onların önce oynaması daha iyi olur hep biz oynuyoruz artık onlar oynasın bence önce oynamak daha stresli çünkü arkadaki takımın ne yapacağını bilmiyorsun. Sivasspor maçında berabere kaldıklarını düşünelim o zaman derbide daha rahat olacağız. Ya da yenelerse 1 puanın değerini de bilebiliriz. Her türlü sonra oynamak avantaj sağlıyor.Fb 29 Nisanda Sivas'la, biz 30 Nisan'da bjk ile oynayacak. Fb yenerse kontrolü kaybedip saldırmayız inş. 1 puan öncelikli oynamalıyız o maçta
Katılmıyorum. Önce oynamak avantajOnların önce oynaması daha iyi olur hep biz oynuyoruz artık onlar oynasın bence önce oynamak daha stresli çünkü arkadaki takımın ne yapacağını bilmiyorsun. Sivasspor maçında berabere kaldıklarını düşünelim o zaman derbide daha rahat olacağız. Ya da yenelerse 1 puanın değerini de bilebiliriz. Her türlü sonra oynamak avantaj sağlıyor.
Onların hakem itemi varOnların önce oynaması daha iyi olur hep biz oynuyoruz artık onlar oynasın bence önce oynamak daha stresli çünkü arkadaki takımın ne yapacağını bilmiyorsun. Sivasspor maçında berabere kaldıklarını düşünelim o zaman derbide daha rahat olacağız. Ya da yenelerse 1 puanın değerini de bilebiliriz. Her türlü sonra oynamak avantaj sağlıyor.
Sorunda burada zaten biz önde oynuyoruz hakemlerle mücadele ediyoruz kazandığımız zaman puan farkını açıyoruz 1 gün sonra adamlar olmayan penaltı ve kartlarla maçı kazanıyor.Onların hakem itemi var
Bizim neyimiz var kendi oyunumuzdan başka
Önce oynayıp arkamıza yaslanmak her türlü daha iyiydi
Şunu konuşmaktan ben bile utanıyorumSorunda burada zaten biz önde oynuyoruz hakemlerle mücadele ediyoruz kazandığımız zaman puan farkını açıyoruz 1 gün sonra adamlar olmayan penaltı ve kartlarla maçı kazanıyor.
Biz sonra yaparsak onlar bizden 1 gün önce hakem hatasıyla kazanırlarsa en azından bizim maçta hakemler daha da baskı altına girer önce oynayınca hakemler aksine doğruyorlar sonra oynarsak onların lehine çalışırlarsa bizim maçta en azından aleyhimize çalışamazlar.
Hesap yapacak bir şey yok maç maç gidiyoruz her maçı da final gibi oynuyoruz bazıları beşiktaş deplasmanında puan kaybı olabileceğini düşünüyor da şunu bilmiyorlar galibiyet de olabilir. Beşiktaş defansı ve orta alanı rezalet bu takım kadıköy de halil umut meler'in eyyamına karşı ilk yarıdan tonla sarı göstermesine rağmen kırmızı fırsatı vermeden 5 tane koydu 3'ünü saydılar oradan da çıkarız.Şunu konuşmaktan ben bile utanıyorum
ifb taraftarı bunca şeyi nasıl sindirebiliyor hep merak ettiğim şeydir
Senin dediğinin de benimkinin de kendince haklı yanları var rtaş
İki ucu bklu değnek misali
Bize böyle hesap yaptıranlar utansın ne diyeyim
Bunların puan kaybını direk nokta atışı söyleyeyim Sivasspor deplasmanı olacak son 4 senede galibiyetleri yok 10 senede sadece 2 kez filan galip gelmişler hele ki düşme potasında bir Sivasspor bunlara tokadı çakar.Tüm GSC FB'nin 5-6 tane atacağını düşünüyorsa puan kaybı mümkün demektir.
Ferdi 20 maç oldu sanırım sınırdaBu malların yerinde olsam Valencia'ya sarı kart aldırır cezasını maçı zaten satmış olan İstanbulspor karşısında çektirirdim. Giresun ya da Sivas deplasmanlarına Valenciasız çıkarlarsa işleri zor.
Fb o maç puan kaybedecek.Fb 29 Nisanda Sivas'la, biz 30 Nisan'da bjk ile oynayacak. Fb yenerse kontrolü kaybedip saldırmayız inş. 1 puan öncelikli oynamalıyız o maçta
Trabzon ve Antalya'nın Sivas'ı yamultması lazım öncesinde. Şu maçlardan 3-4 puan ve üzeri çıkarmaları rezalet olur.Bunların puan kaybını direk nokta atışı söyleyeyim Sivasspor deplasmanı olacak son 4 senede galibiyetleri yok 10 senede sadece 2 kez filan galip gelmişler hele ki düşme potasında bir Sivasspor bunlara tokadı çakar.