SL 22/23 H:31 | Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor | MS | 24 Nisan

Bugün antalya ile 3-3 kalmış istanbul 88'de penaltıdan yemişler. Kendileri için işler kötü ligde kalma hedefleri var sahada gezen bir takım olmaz bence.
Fikrim değişti. İstanbul maçta sarı kart temizliği yapmış 4 oyuncuyu cezalı duruma düşürmüş maça kafalarında 0 P yazmışlar

ts macina kadar pek puan kaybetmezler gibi

Fikrim değişti. İstanbul maçta sarı kart temizliği yapmış 4 oyuncuyu cezalı duruma düşürmüş maça kafalarında 0 P yazmışlar
Bir de bu açıklamaya bak,sence umurlarında mı bu maç?

Fatih Tekke, Fenerbahçe maçı öncesi 4 oyuncusunun cezalı duruma düşmesiyle ilgili sorulan soruya "Maçtan önce 3 sarı kartı olan oyuncuları Fenerbahçe maçında oynatmayacağımı söylemiştim. Giresunspor maçı tabii ki önemli.

Bunların puan birakabilecegi 3 maç var deplasmandaki sivas ve Giresun maçları ile içerideki ts maçı..

Sivas için ölüm kalım maçı olacak o maç hükmen galibiyeti de kalmadı hele ki öne geçerlerse yata yata bitirirler maçı..

Giresun da düşme hattında

Ts de o maça kadar toparlayabilir yeni hocayla ki tek maçları o gözüküyor hedef olarak bu sezon

İstanbulspor ilk yarıyı 0-0 bitirsin foruma sezon bitene kadar yazarsam nağmerdim.

yalnız,koçun kurguladıgı ve şu an işleyen planı gercek olurda sahamızda kupa kaldırırlarsa bunun hesabını kimse veremez bizden

bugün hakem ve bal olmasa fener maçı dahil 3 maç yenilgi hakkımız olurdu. Artık şampiyonduk. lanet olsun bundüzene
Geçen hafta ve bu haftayi koysan direk şampiyonluk garantiye girmiş gibi bisey olurdu. Diğer haksiz maçlarını saymiyorum bak bizim Konya maçını bile saymıyorum. Sadece şu son 2 maclari adaletli yönetilse lig bitmisti cl kurasini konuşuyorduk

başakta sattı geçen maç yaptıkları heriflerde sattı

Sadece hakemle anlatılamaz bu yavsakların yedikleri goller

bile bile isteye isteye yediler golleri, bazı futbolcular üzerinden çok net bir şeyler dönüyor

bugün o kırmızı gören mülteci şopar ne gerek var lan o hareketleri yapmaya, rakibin fener ligin başından beri ittiriliyor bile bile hakeme koz veriyorlar

85ten sonra golü yemek için her yolu deniyorlar

şerefsiz adi ….. çocukları

başakta sattı geçen maç yaptıkları heriflerde sattı

Sadece hakemle anlatılamaz bu yavsakların yedikleri goller

bile bile isteye isteye yediler golleri, bazı futbolcular üzerinden çok net bir şeyler dönüyor

bugün o kırmızı gören mülteci şopar ne gerek var lan o hareketleri yapmaya, rakibin fener ligin başından beri ittiriliyor bile bile hakeme koz veriyorlar

85ten sonra golü yemek için her yolu deniyorlar

şerefsiz adi ….. çocukları
Bence de dikkat çekmemek için son dakikalarda yiyorlar.

Geri
Üst Alt