SL 22/23 H:31 | Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor | MS | 24 Nisan

İki maçtır son dakikalarda kurtariyorlar rakiplerin kaçırdığı fişi çekici gollerden sonra umarım bu husus başımıza bela olmaz bu maçı da alırlar hem İstanbul kötü hem de dört ismi sarı kart cezalısı malesef maçlarımızı almalıyız farkı eritmemeliyiz

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

9 puan garanti. Hakem şaibe bütün tuşlara basıyorlar. Bjk maçını bile hakem ikram etti zoru başardılar
Valla burda puan kaybi olmazsa bizim ilk tokezlememizde diğer macimizda daha fais hatalarla karsimiza çıkarlar. 31 yaşındayım böyle bir sezon görmedim. Ciddi olarak tiksiniyorum bu ülkeden. Bu işte siyasilerin parmağı da var seçim muhabbetine. Allah'in ilahi adaleti sağlamasını bekleyeceğiz yine gibi duruyor

Bu arada şimdi denk geldim Milli Takım görmüş iki oyuncu Emre Mor ve Gavur Fred maç sonu tercümanla açıklama yapıyorlar. Rezil utanmaz herifler.

Daha iki cümle dahi Türkçe konuşamayan bu gavurların Milli Takıma alınması yasaklanmalı.

Sayın eda tekdemir hanımefendi sap dönerleri keser dönerleri piyasaya çıkarmış mıdır acaba bu akşam ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her hafta her fb maçından sonra aynı şeyleri konuşuyoruz yav kaç maçtır ligin bitmesi hakemlerden dönüyor. En fazla berabere biter dediğimiz anda kazandılar hep.

Valla burda puan kaybi olmazsa bizim ilk tokezlememizde diğer macimizda daha fais hatalarla karsimiza çıkarlar. 31 yaşındayım böyle bir sezon görmedim. Ciddi olarak tiksiniyorum bu ülkeden. Bu işte siyasilerin parmağı da var seçim muhabbetine. Allah'in ilahi adaleti sağlamasını bekleyeceğiz yine gibi duruyor
Son maça kalsa orda bile tetikçinin bi tanesi çıkıp ağzımıza edebilir. Herifler herşeyi göze almış feneri şampiyon yapmak için. Tarihin açık ara en kirli sezonu, benim şampiyonluk umudum falan kalmadı şahsen

Bu hafta hakemleri dinlendirirler, Istanbul karşı ihtiyaçları olmaz herhal.

bjk ve karagümrük maçında bizi doğrarlar, fbye de hakem 3 tane penaltı çalar

Puan falan kaybettirmezler, mümkün değil. Bütün planlarını bizim Beşiktaş deplasmanında bırakacağımız üç puana göre yapıyorlar.

Bugün antalya ile 3-3 kalmış istanbul 88'de penaltıdan yemişler. Kendileri için işler kötü ligde kalma hedefleri var sahada gezen bir takım olmaz bence.

Geri
Üst Alt