Murat Arslan
Kırmızı Üye
- 27 Kasım 2011
- 1.996
- 1.392
- 1.413
Başakşehir 9 kişi kaldığı maçı fener 6 foul ve kartsız tamamladı. Ülkede savcı olmayınca böyle şeyler normal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla burda puan kaybi olmazsa bizim ilk tokezlememizde diğer macimizda daha fais hatalarla karsimiza çıkarlar. 31 yaşındayım böyle bir sezon görmedim. Ciddi olarak tiksiniyorum bu ülkeden. Bu işte siyasilerin parmağı da var seçim muhabbetine. Allah'in ilahi adaleti sağlamasını bekleyeceğiz yine gibi duruyor9 puan garanti. Hakem şaibe bütün tuşlara basıyorlar. Bjk maçını bile hakem ikram etti zoru başardılar
Son maça kalsa orda bile tetikçinin bi tanesi çıkıp ağzımıza edebilir. Herifler herşeyi göze almış feneri şampiyon yapmak için. Tarihin açık ara en kirli sezonu, benim şampiyonluk umudum falan kalmadı şahsenValla burda puan kaybi olmazsa bizim ilk tokezlememizde diğer macimizda daha fais hatalarla karsimiza çıkarlar. 31 yaşındayım böyle bir sezon görmedim. Ciddi olarak tiksiniyorum bu ülkeden. Bu işte siyasilerin parmağı da var seçim muhabbetine. Allah'in ilahi adaleti sağlamasını bekleyeceğiz yine gibi duruyor
Ne alaka eşit puanda girersek kaybedince adamlar şampiyon.3 puan geride gelirlerse 4-0 kazanmaları gerekiyor.
Edit: ağır saçmaladım
Yav anladık yanlış anladım yanlış yazdım bin kere alıntı yapmayın artık. Yukarıda yazdık işte.Ne alaka eşit puanda girersek kaybedince adamlar şampiyon.