Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.487
- 4.060
- 1.563
Koltukda uyumuşum. Uyandım kaç tane attılar diye telefona baktım. Hopa Hahahajajajajaj. Geberiyorum zevkten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
El pozisyonlarını oldum olası anlamam. Hep bir kural var ama hiçbir zaman standardı olmadı bu işin. Nasıl bu kadar zor oluyor anlamadım.Normalde böyle penaltılar verilmemeli lâkin kurala göre penaltı.Vucuttan seken topta kol omuz hizasında açıksa doğal konum olmadığından penaltı çalınıyor, Arda Turan'ın eline çarptığı deplasmanda Ankaragücü maçında aynı penaltıyi çalmışlardi ve kurala göre doğru denmişti.

hem de son dakikada yediler 3-3 oldulaaaaaaaaaaaaann bu ne lazaaaaaaaaaaaaaan mac 2-0 di kapadim noldu lan bu macda zuahahahahaha
İkisine de koyar geçeriz agaaabesiktas ve fener'e (4 ve üzeri fark olmamasi kaydiyla) yenilsek bile diger maclari kazandigimiz taktirde matematiksel olarak is bitmis oluyor.
bjk ve başak maçlarında 6 puan şampiyonluğun anahtarı. sadece 2 maç,hadi be aslanlarbesiktas ve fener'e (4 ve üzeri fark olmamasi kaydiyla) yenilsek bile diger maclari kazandigimiz taktirde matematiksel olarak is bitmis oluyor.
Demin de bir konuya yazdığım gibi planlama hatası yaptı bu mal federasyon. Başakşehir'i boşa yediler. Büyük ihtimalle bu hafta içi büyük toplantılar olacak TFF'de Fener'e nasıl maçı kazandıramadık diye. Bu düzen değişmedi. Sadece düzeni devam ettirmesi gerekenler hata yaptı ve büyük ihtimalle fena cezalandırılırlar. Ali Koç, Lale Orta falan Fener'den puan alanları affetmez. Bunlar böyledir. Benim Türk futboluna güvenim yok. Senin varsa buyur.Fener her maçını alıyordu hani ilk maçtan patladı, inanmamaya devam mı? @Doğukan Tevfik Meriç
Ekli dosyayı görüntüle 199203
Link atsana renktaş. İzleyeyim keyfim yerine gelsin.