SL 22/23 H:31 | Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor | MS | 24 Nisan

Ben bile puan kaybedeceğini düşünmeyip iddiada fenere girdim yatırdı beni valla esek bu Fenerbahçe

IMG_2884.webp

istanbulspor'da 4 adam kart cezalisi ve lokilo gibi son haftalarin etkili kanat oyuncusu ceza sinirinda oldugu icin yedek bekledi. istanbulspor'un yedekleri ya aslardan iyi, ya da fener inanilmaz kötü takim.

Ben genelde kritik maçlarda totem olsun diye bir miktar basıyorum yenere

Yenerlerse para kazanıyorum yenilirlerse zaten rahat mutlu bir uyku daha ne olsun kaybetmek yok iki türlü de :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o dediğini sadece iki kere yaptım kadıköydeki şampiyonluk maçına çifte şanstan fener kaybetmeze 100 tl basmıştım totem olsun diye:asd: bide geçen hafta fener 1-0 gerideyken fener galibiyetine 4.00 orandan 300 tl bastım ama malesef geçen hafta tutmadı totem.

Demin de bir konuya yazdığım gibi planlama hatası yaptı bu mal federasyon. Başakşehir'i boşa yediler. Büyük ihtimalle bu hafta içi büyük toplantılar olacak TFF'de Fener'e nasıl maçı kazandıramadık diye. Bu düzen değişmedi. Sadece düzeni devam ettirmesi gerekenler hata yaptı ve büyük ihtimalle fena cezalandırılırlar. Ali Koç, Lale Orta falan Fener'den puan alanları affetmez. Bunlar böyledir. Benim Türk futboluna güvenim yok. Senin varsa buyur.
Düzene lafım yok renktaşım o konuda %100 haklısın, ben takımıma ve fenerin loserlığına güveniyorum. Yoksa dediğin gibi fener için her şeyi yapıyorlar ama boşa, biz şampiyon olacağız

Geri
Üst Alt