Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.756
- 6.454
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem hatası nasıl böyle penaltı verilir, feneri hakem durdurdu minvalinde itlik pustluk eşliğinde yorumlar vardi, sıkıldım degistirdimne diolar
kapadım dostum sansürsüz futbol olarak aratabilirsinLink atsana renktaş. İzleyeyim keyfim yerine gelsin.
o dediğini sadece iki kere yaptım kadıköydeki şampiyonluk maçına çifte şanstan fener kaybetmeze 100 tl basmıştım totem olsun diyeBen genelde kritik maçlarda totem olsun diye bir miktar basıyorum yenere
Yenerlerse para kazanıyorum yenilirlerse zaten rahat mutlu bir uyku daha ne olsun kaybetmek yok iki türlü de
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bide geçen hafta fener 1-0 gerideyken fener galibiyetine 4.00 orandan 300 tl bastım ama malesef geçen hafta tutmadı totem.Iyi ki Allah'tan başka bir şey istememişim bugün içinDün ki bizim maç skorun aynısı olur inşallah
Düzene lafım yok renktaşım o konuda %100 haklısın, ben takımıma ve fenerin loserlığına güveniyorum. Yoksa dediğin gibi fener için her şeyi yapıyorlar ama boşa, biz şampiyon olacağızDemin de bir konuya yazdığım gibi planlama hatası yaptı bu mal federasyon. Başakşehir'i boşa yediler. Büyük ihtimalle bu hafta içi büyük toplantılar olacak TFF'de Fener'e nasıl maçı kazandıramadık diye. Bu düzen değişmedi. Sadece düzeni devam ettirmesi gerekenler hata yaptı ve büyük ihtimalle fena cezalandırılırlar. Ali Koç, Lale Orta falan Fener'den puan alanları affetmez. Bunlar böyledir. Benim Türk futboluna güvenim yok. Senin varsa buyur.
Fişini,münasip bir yerine soktuğu yönünde haberler geliyor.Lale orta evindeki televizyonu kırmıştır şimdi.
Tek temennim bu.Düzene lafım yok renktaşım o konuda %100 haklısın, ben takımıma ve fenerin loserlığına güveniyorum. Yoksa dediğin gibi fener için her şeyi yapıyorlar ama boşa, biz şampiyon olacağız

bide takımın 3de 1i cezalı sayılırLan bu cok komik, herifler mac oncesi asil macimiz Giresunspor maci Fener macini bosverdik demelerine ragmen 3 atiyor demek ciddiye alsalar 5 falan atacaklardi , ahdsajhdhajdfhjas....
Mesajlarıma haha atanlar alıntı atıp dalga geçenler gelin lan buraya öpün abinizin elini
![]()

kapadım dostum sansürsüz futbol olarak aratabilirsin