⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Bize oyun olarak çok karşı koyacak rakip yok. Karagümrük iyi takımlardan Ümraniye de çok iyi oynamıştı ama ikinci yarı ezmiştik. Aslında yediğimiz goller bireysel hata. İnşallah bu maç dönecek ve efsaneler arasındaki yerini alacak.

İlk yarida İcardi 2-3 tane atmisti oynasa.Rezil gibi defanslari var.Zaniolo ile olmaz dedik hala devsirme pozisyon yapiyoruz anlam veremiyorum.Koy suraya forvet birini Gomis olur hatta Mertens’i koy.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bayarslan ve VAR skandal! Nelsson Torreira Oliveira rezalet

Kerem defans yap

Zaniolo nun forvet olmadıgını anlamış oldum. Hiç bakmadan nereden bulursa sut çekmeye calışıyor. 2. Golü kacırmasaydı bitmişti

Böyle saçma sapan goller yemedk geçen seneden beri. İcardi gir oğlum pozisyon da buluyoruz ama atamıyoruz bir türlü

muslera her sene en az 2 kere maçı veriyor rakiplere.bıktım artık bu heriften vur gitsin ileri karşı sahaya.

karagümrük kontra yapalien takım, arka taraf boş bizim genelde, bi de adamlar gününde ne vurduysalar girdi

Muslera yeter artik kac tane gol yedirdin su topu kisa cikmak isterken.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En az 5 tane yüzde yüzlük pozisyon kaçırdık. Saçma sapan 3 gol yedik. İnanamıyorum şu maçın geldiği duruma. Çevirilmeyecek maç değil ama Icardi gerek. Sakin oynamak ve kontra yememek gerek.

Geri
Üst Alt