⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Biz 4 gol beklentisinden 3 gol
Onlar 1.3 gol beklentisinden 3 gol atmis. Insan buna uzuluyor. Ah muslera ah icardi. Neyse caniniz sagolsun. Bizi buraya siz getirdiniz, sonuna kadar da siz götureceksiniz. Ben inaniyorum

Icardi sert vuracakti köseye, ne gerek var böyle seylere. 3-0, 4-0 önde olursun anlariz. Daha erken 3-3 yapip sansimiz daha yüksek olurdu.

Mata niye girdi kimse anlamadı
Mata'nın girme sebebi rakip ceza sahasın çok adamla yığıldığımızda yay üzerinde topla buluşacak adam olsun diyeydi ama o da ceza sahasına girmeye başlayınca top dağıtacak tek adam Lucas kaldı. Diğerleri de ceza sahasında heykel gibi dikilince hiçbir halt üretemedik

Fener bizim maça kadar tüm maçları alacak amaçları zaten bizim maça eşit puanda getirmek o sebeble 1 puanın bizim için 0 dan farkı yok

Böyle puan kaybetmek iyi bir şey değil ama çoğu zaman olumlu etki yapıyor.
Bir daha böyle bir maç olmaz.

Normal puan kayiplari ama fener desteklendiği icin deli gibi seri yapacaklar son haftaya kadar

Bu rezilliği artık görmemezlikten gelip kendi maçlarımıza odaklanalım demek salaklıktır.
Biz sonraki maçları muhteşem oynayıp da top bizi sevmez direkler vs. olmaz puan kaybedebiliriz. İyi oynuyoruz, kazanacağız diye garanti yok.
Daha bize 1-2 operasyonlar da çekecekler. Ondan sonra biryerlerimizi yırtarak açıklama yapsak bile atı alan üsküdarı geçmiş olur.
Adamlar da iteklene iteklene havaya giriyorlar sonra normal galibiyetler de alabilirler.Arenadaki maçta muhteşem oynarsın bizim adamların birinin kıçına çarpar falso alır gol olur biter.
Top yuvarlaktır lafı boşuna değil herşey olabilir.Sen adaletsiziliği görmemezlikten gelemezsin.
Dediğim gibi aciz yönetim biz kazandıkca sorun yok deyip adamların kayrılmasına ses vermeyince böyle olur.

Takım öyle saçmaladı ki Muslera ve İcardi nin yaptıkları filan kabul edilir gibi değil

Taraftarın bu saçmalıklar sonrasında tepki göstermesini anlıyorum ama ölüp bitecek durumda değiliz. Hala puan farkıyla önündeyiz rakibimizin

Ulan okadar beliki bazi seyler,, evdeki macta fenere hic mucadele dahi etmediniz , hirs desen hic yoktu .. prima sözu verildi okadar acikki

SM-G991B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Macin son düdügü caldigi an karagümrük kulübeye iyi bakin herifler nasil seviniyo maci kazanmamalarina ragmen ben baska maclarda böyle icten cilgin sevinc göremiyorum sanki ölüm maci cl kupayi almislar gibi cok ilginc seyler dönüyor bu nasil kimsenin gözüne batmiyor

Yahu biz ancak bu şekilde kendi hatamızla puan kaybederiz. Orası tamamda çok bilinen iki şey: muslera-geri pas ve icardi-panenka ile puan kaybını hazmedemiyorum. Aptal yerine konmuş gibi hissediyorum

1.20 gol beklentisiyle 3 gol attı adamlar tamam ama şampiyon olacak takımın tecrübeli isimleri ortaya çıkmalı. Mertens kayboldu, Icardi rezalet oynadı, penaltı kaçırdı. Defansımız saçma sapan bir haldeydi.
Görüntü hiç iç açıcı değil, almamız gereken maçı elimizle verdik, şikecilerin tam da moralini alt üst edecek maçtı. Bok gibi oynayan, ittirilen şikecilerin boştan yere hırslanmasını sağladı.

Geri
Üst Alt