⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Ricci ve Shukurov KG orta sahasının en iyi iki adamı, yoklukları iyi oldu...Nicholas, ligdeki başka bir oyuncuyla karıştırmıyorsam, denk gelen birkaç maçta çok 'ham' görünüyordu diye hatırlıyorum. Hoca Torreira' yı amansız pres için üzerine salarsa ekmek çıkar gibi...

Karagümrük ligin en çok giyen ekiplerinden biri hem Shukurov hem de Ricci'nin aynı anda olmaması aslında bizim için güzel oldu orta sahada Shukurov yerine Ricci oynayacaktı o da yok yumuşak orta sahaları daha da yumuşak olacak.

Kayseri ve Alanyaspor maçlarından önce söylemiştim bu maçta da benzer şekilde fark bekliyorum yine maçı ilk yarıdan bitirebiliriz. Rakibin stoperleri çok ağır ve çok pozisyon veriyorlar Zaniolo çevikliğiyle ve ani dönüşleriyle bir anda pozisyona girip skorlar yapabilir.

Kaleci ve defans hattına bakarsak tahminim ön alan baskısı ve taraftarla beraber rakibi yıkar geçeriz gene ilk yarıdan maçı bitiririz maç sonuda 5-1 biter.

Ricci ve Shukurov KG orta sahasının en iyi iki adamı, yoklukları iyi oldu...Nicholas, ligdeki başka bir oyuncuyla karıştırmıyorsam, denk gelen birkaç maçta çok 'ham' görünüyordu diye hatırlıyorum. Hoca Torreira' yı amansız pres için üzerine salarsa ekmek çıkar gibi...

Shukurov ilk 11 oyuncusu değil, hatta pirlo büyük maçlarda oynatmıyordu onu

Bu maçı kimse saymıyor kesin galipmiş gibi algı var beni bu korktuyor herkes bjk maçına odaklanmış gibi sanki öyle bir hava var bjk maçından daha önemli bir maç. Ayrıca fbde istanbulspor maçını rahat alırız havasında biz bu maçı alalım onlar 6 atmış olmasına rağmen o maçta zorlanırlar

Umarım güzel futbol ve güzel bir sonuç alırız hayırlısıyla. Beşiktaş maçını ancak bu maçı kazandıktan sonra düşünebiliriz. Son 2 maçtaki oyun isteği ve hırsı olursa bu maçta da istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum.

Son düzenleme:
En az 5-0 6-0 gibi Skorlarla kazanırız biz bu maçı yav :D
1572603_7247d7cfd7d8f2e4cf4b6ddeb41d568a_640x640.jpg

Geri
Üst Alt