⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

VAR hakemi Hakan Ceylan ismini taşıyan............. olmuş. Artık söylemekten yazmaktan biz sıkıldık usandık şer odakları sıkılmadı. Tarihin herhangi bir döneminde herhangi bir takım bu kadar ağır baskıyla oynamamıştır. Franco döneminde Barcelonaya bile daha az engelleme yapılmıştır. İbretlik yemin ederim ibretlik. İnşallah yönetimin bir bildiği vardır deyip susuyorum. İnşallah bütün bunlara rağmen akşamki maçı rahat bir şekilde alırız.

Kart sınırı şu bu demeden en iyi kadromuzla sahada olmalıyız ve maçı almalıyız. Bjk maçı bir hafta sonra ona bir çözüm bulunur bir şekilde. Her maça 3 puan veriliyor. Bu maçtan 3 puan alamazsak sıkıntı yaşarız ancak akşam 3 puan aldığımız taktirde ipler bizim elimizde bjk maçında 1 puan bile işimize gelir. Sadece önümüzdeki maça odaklanmalıyız.

İcardi'nin yokluğu+hakan ceylan meselesi çok strese soktu beni.6 saat geçmek bilmez şimdi

Hakan ceylan adlı y...k VAR hakemi olmuş bizim maça!! Yönetim uyuyor hala.

Gomisin toplara kosamayışları gözümün önüne geliyor. Biz nasıl gol atacağız.

forumda yaşça küçük çok renktaş var galiba

galatasaray asla ligde rakip odaklı olmaz

başkası şampiyon olmasın diye bir hedefi olamaz

fener kim ki bizim forumumuzun gündemini bu kadar meşgul ediyor

tam tersi olur genelde

galatasaray milan real united filan konuşur
Reyting getiriyor diye sabah akşam Fenerbahçe konuşan Galatasaray'lılar benim de midemi bulandırmaya başladı.

Gsye karşı rakibin as kalecisi 3.kalecisi farketmez coşar.

Gsye karşı Gsnin öz evladı coşar.

O yüzden kaleden umudu keselim.
Bu çok büyük 1 yalan bu kanks yav :D Kalecinin hep üzerine çektik şutları genel olarak :D İsmail Çipeli olan maça müsaitsen bakta antrenman şutunu bile yiyecekmiş az kalsın yav :D

Bu Hakan Ceylan denen yaratık, bizim maçlarda hiçbir pozisyon için bekletmeyip fenerin her pozisyonunda inceleme yapan numunelik bir örnek. Ömrü hayatımda bu heriften daha şaibeli hakem az gördüm. Göz göre göre bizim maçımıza verilmesi de bir mesaj. Tarzımız olmasa da maçtan önce açıklama yapılmalı potansiyel bir skandal için. Kolay kazandığımız bir maçta lehimize saçma sapan bir şey de yapabilir sırf maça gölge düşürmek için.

Bu Hakan Ceylan denen yaratık, bizim maçlarda hiçbir pozisyon için bekletmeyip fenerin her pozisyonunda inceleme yapan numunelik bir örnek. Ömrü hayatımda bu heriften daha şaibeli hakem az gördüm. Göz göre göre bizim maçımıza verilmesi de bir mesaj. Tarzımız olmasa da maçtan önce açıklama yapılmalı potansiyel bir skandal için. Kolay kazandığımız bir maçta lehimize saçma sapan bir şey de yapabilir sırf maça gölge düşürmek için.
Doğru ama bence kulüp, oyuncuların odağının sahadan çıkmaması için uğraşıyor. Yapılan paylaşımları oyuncular da görüyor ve bu dikkatlerini ve konsantrasyonlarını etkiliyor olabilir. Saha içinde verilmeyen bir faul sonrası mental olarak çökmeler olabiliyor hakeme olan inanç yitirilince. Bu takım sahaya odaklanıp kendi oyununu oynadığında bu ligde içerde dışarıda yenemeyeceği takım yok.

Doğru ama bence kulüp, oyuncuların odağının sahadan çıkmaması için uğraşıyor. Yapılan paylaşımları oyuncular da görüyor ve bu dikkatlerini ve konsantrasyonlarını etkiliyor olabilir. Saha içinde verilmeyen bir faul sonrası mental olarak çökmeler olabiliyor hakeme olan inanç yitirilince. Bu takım sahaya odaklanıp kendi oyununu oynadığında bu ligde içerde dışarıda yenemeyeceği takım yok.
Orası öyle ama bu olay istisnai bence. Çoğu hakemin yetersiz olduğunu düşünüyorum, bu herif anti GS. Fırsat geldiği an maçı sakatlamak için bir şey yapacağına eminim.

Çipe kaleci değildir
Hatta sporcu olduğu bile şüphelidir
:D
maxresdefault.jpg

Israrla yaziyorum

Oyunculara ve teknik heyete güveniyorum

Maca giden taraftarlarimiz da üstüne düsen görevlerini yapacaklardir

Bu maçı kazanıp, bjk maçına şampiyonluk maçı havasında hazırlanıp çıkmalıyız yönetim o maç için yüksek prim belirlemeli maç öncesi taraftara açık idman yapılmalı o maçı kazanırsak iş biter. Karagümrük Beşiktaşı yen şampiyon ol bu kadar basit.

Açık idman no no no

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karagümrük kalecisi İsmail çipe
6S büyük şike yapacak bu maçta

Bu bilgiyi Twitter , tiktok, ekşi platformlarında yayalım lütfen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt