⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Ulan Icardi madem agri hissefiyordun neden girip bir sari görmedin ki
Icardi bugün bir şekilde yedekte olur sarısına çok takılmamak lazım birini fener maçında golden sonra gördü diğerini Konyaspor kalecisiyle tartıştıktan sonra gördü. Icardi sarı görmek istemezse görmez sezonu 3 sarı kartla tamamlar.

Benim fikrim net. Sarilari bu hafta temizleyip Basak Istanbul Sivas ve Ankara maclarina 12 puan icin cikmaliyiz. Ozellikle Mertens, Sergio ve Boey temizlemeli
Bir nevi bu da mantıklı olabilir diğer ihtimal beşiktaş'ı orada yenip işi bitirebiliriz. Fenerin haftaya bizden önce oynaması daha iyi Sivas da puan kaybederlerse güzel olur ona göre derbiye çıkarız.

Bugünkü maçlarda gol yağmuru var, tahminlerime göre maçı 8-5 kazanıyoruz

Icardi bugün bir şekilde yedekte olur sarısına çok takılmamak lazım birini fener maçında golden sonra gördü diğerini Konyaspor kalecisiyle tartıştıktan sonra gördü. Icardi sarı görmek istemezse görmez sezonu 3 sarı kartla tamamlar.
Hava topuna cikinca bedavadan kart verirler. Oldukca da basit

Daha ilk yarıdan Adana Demirspor 4-3 Kayserispor bu 2 takımdan gol yemedik.:asd:

Bir nevi bu da mantıklı olabilir diğer ihtimal beşiktaş'ı orada yenip işi bitirebiliriz. Fenerin haftaya bizden önce oynaması daha iyi Sivas da puan kaybederlerse güzel olur ona göre derbiye çıkarız.
Valla o macin hakemine bagli. Oradan cikacagimizi sanmiyorum. Simdi o macta puan kaybedip bir de 3 - 4 tane fire verirsek Basak maci da riske girer.

Benim fikrim net. Sarilari bu hafta temizleyip Basak Istanbul Sivas ve Ankara maclarina 12 puan icin cikmaliyiz. Ozellikle Mertens, Sergio ve Boey temizlemeli

ewt. telefon stadına beraberlik içün gideriz beraberlik de işimizi görür. bugün kazanmamız şart elbetde ki.

Hava topuna cikinca bedavadan kart verirler. Oldukca da basit
Icardi hava toplarına o kadar temiz çıkıyor ki oradan bir şey çıkaramazlar bahsettiğiniz isim başka biri olsaydı ihtimal dahilinde olabilirdi. Tek ihtimal itiş kakış onun hariç görmez Kerem de ilk yarıdan beri sarı görmedi o da aynı şekilde dikkat ediyor.

Mertens sinirda degil yanilmiyorsam. Kerem, icardi, boey ve sergio sinirdalar.
kerem ve icardi hücum oyunculari, onlar bir zahmet kart görmemeye baksinlar.
Boey ve sergio sikinti.

ewt. telefon stadına beraberlik içün gideriz beraberlik de işimizi görür. bugün kazanmamız şart elbetde ki.
2 macta puan kaybedeceksek beraberlik veya maglubiyet fazla fark etmiyor ( evimizde fenere 4 - 0 yenilecek degiliz)
Guzel presli oyun oynarsak bizim hücumcularin kalitesine Anadolu takimlari dayanamaz. Bence rahat 12 puan aliriz

Icardi hava toplarına o kadar temiz çıkıyor ki oradan bir şey çıkaramazlar bahsettiğiniz isim başka biri olsaydı ihtimal dahilinde olabilirdi. Tek ihtimal itiş kakış onun hariç görmez Kerem de ilk yarıdan beri sarı görmedi o da aynı şekilde dikkat ediyor.
Ooooo Umut, sen hangi ligi takip ediyorsun? Olmazsa bile oldururlar 😁

Geri
Üst Alt