⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

1682262642865.webp

Fener devre arasında bile açıklama yayınlar bize gelince aman öyle olur böyle düşünülür. Umrumda bile değil kimin ne düşünüp anladığı. Sampiyon olmamamız için Hakan Ceylan denen yaratık kaç gün sonra bizim maça atandı. Bu skandalı maçtan önce söylemezsen açıklama yapmazsan mac günü dogranip puan kaybettiğinde geri gelmiyo. Erden Timur harici bir yönetici yokmu çıkıp konuşacak

Hakemler tarafından doğranacağımız bir maç olacakmış gibi geliyor bana...

hakemler,mhk ve menopoz karıyla ilgili dogransak dahi konusmayabiliriz artık,herşeyi kabullenmiş gibi yönetim

Vara rağmen hata yapan eyyam yapan hakem staddan sağ çıkmamalı

Taraftarımıza yine çok iş düşecek. En az Kayseri maçındaki gibi olmaları lazım.

Zaniolo'yu forvette izlemek güzel olacak iyi işler yapacağını düşünüyorum. Icardi'nin kadroda olması da güzel bir gelişme tabi umarım Icardi'yi oynatmaya gerek kalmayan bir maç olur. Gomis'in kadroda olmama sebebi hafif bir sakatlıkmış sanırım, Mevcut şartlardaki en ideal 11 ile çıkmış durumdayız hayırlısıyla kazanıp şampiyonluğa 1 adım daha yaklaşacağız.

Son düzenleme:
Okan Buruk : Gomis son iki antrenmana bel ağrıları nedeniyle çıkamadı.

Bunu bekliyorduk Zaniolo ve Mertens arkalı önlü ciddi etkili olacaktır İcardinin yokluğunda. Alanya maçında olduğu gibi Boey Rashica ve Adekugbe Kerem kanatlarıyla da sonuca gideceğimizi düşünüyorum. Çok kritik ve Derbi öncesi çok önemli maç. Saldır Galatasarayım

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt