⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Dün karagümrük maçı sonrası çok karamsar olmuştum fakat şuan sakin kafayla konsantre şekilde kafada maçı oynayınca 1-2 veya 1-3 gibi skorlarla yeneceğimizi hissediyorum. Kontradan 2 tane vuracağız bunların savunması çok dağınık. Her yüklendiklerinde geride boşluk vereceklerdir.

Ki derbilerin havası başka olur. Mutlak suretle öne ilk geçen tarafın bizim olmamız gerekiyor. Çünkü taraftarında gazıyla şuhursuzca bastıracaklardır. Ardında bir gol ile fişi çekebiliriz.

Bir diğer olaya gelecek olursam bu maçı hükmen bile kazanabiliriz. İlk yarıda skoru bir anda 2-0 yapsak bunlar başlarlar Beşiktaş-Kadıköy vapuruna atlar gibi sahaya atlamaya :)

En umutsuz olduğum sezonlarda Bjk maçları hep bize ilaç olmuştur. Aydın-Hasan Kabze-Melo zamanları gibi herkesi şok edecek bir mağlubiyet tattıracağımızı düşünüyorum. Çünkü tüm lobi ve medya bizim bu maçtan çıkamayacağımızı düşünüyor. Galatasaray böyle durumlarda adamları göt etmeyi çok iyi bilir.

Misal kaç küsür yıllık kadıköy serisi varken gidip orada şampiyon olmak bizim takımın geniyle alakalı bir olay. Bu sezonda bu kadar çok düzenbazlık yaşanırken ve üzerine deprem sebebiyle kendine çıkar sağlayamaya çalışan ezik Bjk yönetimine de tokat atacağımızı düşünüyorum.

Umarım dediğim gibi çıkar.

Tek sıkıntı redmond bizim icin keske sol kanatta oynasaydi karsisinda adekugbe oynuyor pfff

Torreira Berkan Oliveira üclüsü oynamali

gezzalı oynatmazdı zaten şenor

İcardi mertens sergio gibi muthis buyuk mac oyuncularimiz var

Ayagi titreyecek tek adam yok bizde

Tek zayif karnimiz adekugbe, oraya da bi onlem bulursak vurur doneriz

Gezal oyunu yavaslatiordu kötü oldu.

Redmond oynar orda muhtemelen.

maç öncesi fark 1'e inerse sıkıntı olur
fb puan bırakırsa biz de durumu ona göre değerlendiririz.

Beraberlik bile cok bozmaz beni

Fbye yenilmedigimiz surece 2 beraberlik hakkimiz var ki o avellerin bizi yenme ihtimali yok

Sercan Dikme: "Beşiktaş'ın, Galatasaray derbisi ilk 11'inin 10'u belli. Sağ bek Rosier ve Onur Bulut şu anda %50." (A Spor)

👤 Mert Günok
👤 Rosier (Onur Bulut)
👤 Colley
👤 Saiss
👤 Masuaku
👤 Salih Uçan
👤 Amir
👤 Gedson Fernandes
👤 Redmond
👤 Cenk Tosun
👤 Aboubakar

günok, gedson, cenk, abou, saiss

sinir bozacak 5li

Sakasiz söylüyorum bu maç kalede Okan oynasın, Muslera'nın Beşiktaş maçlarında sicmadigi tek maç hatırlamıyorum, diğer maçlarda tekrar oynayabilir.

Geri
Üst Alt