⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Adekugbe olmaz. Dubois sol bek oynasın. Gençlerin dinamizmi gerekiyor. Orta saha Toreira-Oliviera-Berkan olursa sağ da Kerem sol da Barış Alper ile oynamak daha mantıklı olur.

Adekugbe olmaz. Dubois sol bek oynasın. Gençlerin dinamizmi gerekiyor. Orta saha Toreira-Oliviera-Berkan olursa sağ da Kerem sol da Barış Alper ile oynamak daha mantıklı olur.
Raşitsa kadroya konulması gereken ilk adamlardan biri

Berkan ve Barış Alper ilk 11 olmasa bile hamle oyuncusu olarak ilk tercih olmalılar bence, Bu iki oyuncu baya faydalı oldular bu sezon ki derbilerde. İdeal kadro ile çıkmamız gerektiğini düşünsem de daha farklı bir kadro tercihi olursa da şaşırmam bu maç özelinde.

Berkan ve Barış Alper ilk 11 olmasa bile hamle oyuncusu olarak ilk tercih olmalılar bence, Bu iki oyuncu baya faydalı oldular bu sezon ki derbilerde. İdeal kadro ile çıkmamız gerektiğini düşünsem de daha farklı bir kadro tercihi olursa da şaşırmam bu maç özelinde.
Farklı kadro bu sefer tutmaz
Aynı kadro devam
Sol bek değişikliği zaruri

Besiktas ustumuze gelecektir ve FB maci oldugu gibi orta sahaya uzun toplarla cikmak isteyeceklerdir...

Bu macta uzun toplardan donen toplari toparlarsak rahat aliriz. Hic bir sekilde cekinmiyorum bu mactan.

Cekindigim 2 mac var
1 Basak macinda bir cok cezali oyuncumuzun olacagini dusunuyorum
2 Ankaragucu macinda 11 kisi defans yapacaklarini dusunuyorum.. ki kapanmis takimlara karsi fazla zorlaniyoruz...

Kuslarin oyniyacaklari 6 macta 6 galibiyetalacaklarini hic dusunmuyorum.... bize 4 galibiyet sampiyonlugu getirir.

Ümit verici bir istatistik: bu sezon su ana kadar bütün istanbul deplasmanlarinda kazandik

Ümraniye 1-0
Kasimpasa 3-2
Karagümrük 2-0
Fb 3-0
Basak 7-0

Kalanlar: bjk ve istanbulspor. Insallah bu istatistik bozulmaz

Farklı kadro bu sefer tutmaz
Aynı kadro devam
Sol bek değişikliği zaruri
Yalnız sol bekte değişiklik olması için kadronun ön tarafının da değişmesi gerekiyor şu aşamada. Kazımcan'ı ligde çok az oynatıyor Okan hoca eğer orada Adekugbe olmayacaksa Dubois olabilir ama bu seferde yerli denklemi sorun yaratıyor.

Aynı kadro devam etmeli bence. Oliveira ilk 45 dkda yine dolanırsa hemen Berkan girmeli. Bir de İcardo'nun yedeği Barış olmalı. Zamiryo delisi kolay kolay oyuna girmemeli

Adam doğru yazmış ard arda 2 maç puan kaybedersek heryerde panik başlar iyice saçmalarız. Rahat olması gereken maçta en güvendiğiniz adam olan kaleci bile takımı yakıyorsa düşünün.

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Dubois
Torreira Berkan
Rashica Mertens Kerem
By Panenka

Besiktas ustumuze gelecektir ve FB maci oldugu gibi orta sahaya uzun toplarla cikmak isteyeceklerdir...

Bu macta uzun toplardan donen toplari toparlarsak rahat aliriz. Hic bir sekilde cekinmiyorum bu mactan.

Cekindigim 2 mac var
1 Basak macinda bir cok cezali oyuncumuzun olacagini dusunuyorum
2 Ankaragucu macinda 11 kisi defans yapacaklarini dusunuyorum.. ki kapanmis takimlara karsi fazla zorlaniyoruz...

Kuslarin oyniyacaklari 6 macta 6 galibiyetalacaklarini hic dusunmuyorum.... bize 4 galibiyet sampiyonlugu getirir.

3-4 haftadır Ankaragücü maçlarına bakıyorum, kesinlikle kapanan bir takım değil, o maç öyle geçmez

Bu senenin en önemli maçı.stres yapmadan koyacaz.Aliirsak maçı ki inanıyorum olay biter

Sivas ya da Antalya macindan birisinde puan kaybi olacak ondan. Bence Antalya maci olacak ama o macta olmasa bile Sivas macinda puan kaybi olabilir onlar acisindan. Bazilari Giresun'a takilir diyor ama ben pek ihtimal vermiyorum.
Bence bu aksamki ist maci ile birlikte puan kaybetmemeleri garanti olan 2 mactan biri antalya maci

Ts maci da belli olmaz, tsnin kadro daha iyi bunlardan

Geri
Üst Alt