- 19 Mart 2014
- 29.596
- 31.007
- 2.718
Adekugbe olmaz. Dubois sol bek oynasın. Gençlerin dinamizmi gerekiyor. Orta saha Toreira-Oliviera-Berkan olursa sağ da Kerem sol da Barış Alper ile oynamak daha mantıklı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan da olucaksa barışa gerek yokAdekugbe olmaz. Dubois sol bek oynasın. Gençlerin dinamizmi gerekiyor. Orta saha Toreira-Oliviera-Berkan olursa sağ da Kerem sol da Barış Alper ile oynamak daha mantıklı olur.
Raşitsa kadroya konulması gereken ilk adamlardan biriAdekugbe olmaz. Dubois sol bek oynasın. Gençlerin dinamizmi gerekiyor. Orta saha Toreira-Oliviera-Berkan olursa sağ da Kerem sol da Barış Alper ile oynamak daha mantıklı olur.
Berkan oynarsa Barış yerine Raschica konulabilir. Lakin dün çok kötüydü Uğur ya.Raşitsa kadroya konulması gereken ilk adamlardan biri
Kötü haliyle bile Boey, Kerem Torreira ile birlikte çabalayanlardan biriydi. Barış'ta da beyin yokBerkan oynarsa Barış yerine Raschica konulabilir. Lakin dün çok kötüydü Uğur ya.
Farklı kadro bu sefer tutmazBerkan ve Barış Alper ilk 11 olmasa bile hamle oyuncusu olarak ilk tercih olmalılar bence, Bu iki oyuncu baya faydalı oldular bu sezon ki derbilerde. İdeal kadro ile çıkmamız gerektiğini düşünsem de daha farklı bir kadro tercihi olursa da şaşırmam bu maç özelinde.
Yalnız sol bekte değişiklik olması için kadronun ön tarafının da değişmesi gerekiyor şu aşamada. Kazımcan'ı ligde çok az oynatıyor Okan hoca eğer orada Adekugbe olmayacaksa Dubois olabilir ama bu seferde yerli denklemi sorun yaratıyor.Farklı kadro bu sefer tutmaz
Aynı kadro devam
Sol bek değişikliği zaruri
Besiktas ustumuze gelecektir ve FB maci oldugu gibi orta sahaya uzun toplarla cikmak isteyeceklerdir...
Bu macta uzun toplardan donen toplari toparlarsak rahat aliriz. Hic bir sekilde cekinmiyorum bu mactan.
Cekindigim 2 mac var
1 Basak macinda bir cok cezali oyuncumuzun olacagini dusunuyorum
2 Ankaragucu macinda 11 kisi defans yapacaklarini dusunuyorum.. ki kapanmis takimlara karsi fazla zorlaniyoruz...
Kuslarin oyniyacaklari 6 macta 6 galibiyetalacaklarini hic dusunmuyorum.... bize 4 galibiyet sampiyonlugu getirir.
Bence bu aksamki ist maci ile birlikte puan kaybetmemeleri garanti olan 2 mactan biri antalya maciSivas ya da Antalya macindan birisinde puan kaybi olacak ondan. Bence Antalya maci olacak ama o macta olmasa bile Sivas macinda puan kaybi olabilir onlar acisindan. Bazilari Giresun'a takilir diyor ama ben pek ihtimal vermiyorum.