⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Rashica hangi akla oyundan alındı? Dar alanda etkili olabilecek şapkadan tavşan çıkarabilecek adamı çıkarıyorsun.

Kerem'de kötü oynadı onu neden almadın oyundan? Zaniolo'yu neye güvenerek aldınız yonetim? Bu adam bildiğin çöp ya? Ayağında top tutamıyor, pas veremiyor ne işe yarar.

Bu maç önce hoca'ya sonra oliveira ve muslera'ya yazar. Ayıp ya. Şu besiktasa yenilmek ayıp ya.

Böyle oynarsak içeride kaybederiz fenere. Bugün bkye 3 fark lazım olsa atardı öyle bir görüntü verdik

Ben zaten kafamda bu maça sıfır yazmıştım. Enseyi karartmaya gerek yok. Bundan sonra kayığ hakkımız kalmadı. En azından buna göre oynarız. Her maç final artık. Beraberlikte de pek farketmiyordu. Son maç fenerden 3 yemeyeceksek tabii.

Bütün sezonun emeğini iki maçla verdiniz aferin çocuklar aferin size.

Lig bitmeden şampiyon olunmuyormuş demek ki.

Lig kopmasın diye elinden geleni yapanların ekmeğine son 2 maçla yağ sürdünüz. Daha da maç falan izlemem. Sokarım böyle lige.

Erden de elimde belgeler var bilmem ne. Varsa açıklasaydın.

Teknik kadronun futbolcunun umurunda olmayan şey benim hiç umurumda olmaz. Okan da 3 gün izin versin takıma hak etti çocuklar...

220333QPG cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okanla Cl'ye gidersek Beşiktaşı rekorunu kırdırır bize

Orda iş yapar bak. Anadolu futbolu taktiği ile. Ama iç sahada kaybederiz. Kısacası olmaz. Benim kendisine inancım zaten zayıftı hocalık noktasında belki de takım daha iyisini yapabilecekti bilemeyiz ancak bana ileriye dönük olumlu sinyaller vermedi dön 3-4 maçtır aynı hataları yapıp durdu takım ve aynı isimler bunlar. Önlem alacaksın alamıyorsan tartışılırsın istediğin kadar şampiyon yaptım de. Hamza’da şampiyon yapmıştı

Ben zaten kafamda bu maça sıfır yazmıştım. Enseyi karartmaya gerek yok. Bundan sonra kayığ hakkımız kalmadı. En azından buna göre oynarız. Her maç final artık. Beraberlikte de pek farketmiyordu. Son maç fenerden 3 yemeyeceksek tabii.
Genel averajda üstünde bitiiririz onların

Şampiyonluk garanti.
Bu maç zaten kayıp hanesine yazdığımız bir maçtı.
Şampiyonluk gitti diyenler ne içtiklerini söylesinler biz de içelim.

Agücü Sivas İstanbul düşme hattında 9 puan alabileceğini sanıyorsan sen hayal görüyorsun ayrıca şikecilerin emresi ile uğraşacağız haftaya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saglik olsun

Avantaj hala bizim elimizde

Maclarimizi kazanacagiz ve sampiyon olacagiz

Okan hoca her maç hatalı şekilde kararlar veriyor. Şampiyon olsak bile kesinlikle devam edilmemeli. Ha illa şampiyon olmuş hoca kalacaksada yanına ciddi şekilde yabancı biri lazım. Bir hoca sürekli gol yediğimiz halde o posizyonlar için çeki düzen veremiyorsa kalmasının alemi yok.

Geri
Üst Alt