⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Fener artık puan kaybetmez, bizim için en iyi ihtimal olay son maça kalır. Erken şampiyonluğa zerre ihtimal vermiyordum zaten

Öyle de, tam da enseyi karartmalık maç yani.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gokhan, gecen hafta herkes biz ve fener kazanir, haftaya da bjk'ye kaybederiz diyorlardi. Yani Basak macina ya 3 ya da 4 puan onde cikacaktik ve 3 puan oldu.
Tabi Basak maci hayati onemde. O maci alirsak rahatlariz. Puan kaybi olursa gecmis olsun

Sakin olsun herkes. Hala ondeyiz. Cok sert denebilecek mac kalmadi Fb macina kadar. 3 maci kazan sampiyon ol bu kadar basit formul. Bu takim bunu yapabilecek kapasitede. Okan Hoca da onemli dersler cikarmali bugunden. Cunku 1-1 den sonra maci o verdi.

Geçen hasta İstanbul maçında puan kaybetmeselerdi şuan 1 fark 1 puan da olabilirdi.

Kalan maçları mümkün olduğunca averajı artırıp kazanıp, son maça 3 puan önde girsek bile avantaj bizde.

Hadi averaj eşitlendi Fenerin oynadığı çacık oyun da ortada.

Sükuneti koruyalım.

Saçma sapan yorumlardan kaçınalım !!!!

Ilk yaridaki oyunu izleyip birde bunun uzerine ikinci yarinin ilk 10 dakikasınida izleyip oyuncu degisikligi yapmamak tam bir hocalık skandalı.

tudor'lu maçtan beri en kötü performansımız galiba. daha fazla atabilirdi bjk

umarım sonu da benzer sezonların.

Hayatımda ilk defa lider Galatasarayın son haftalarda üst üste puanlar kaybettiğini ve derbi kaybettiğini görüyorum.
2006'yı unuttun sanırım 4 hafta kala fenerden 3 puan önde lider çıktığımız Kadıköy deplasmanında 4-0 yenilmiştik. 3 hafta kala puanlar eşitlenmişti, sonrası malum.

Yenildiğimize çok üzülmedim. Tek sıkıntı oyun ve şampiyonluk baskısı Okan da bunu kaldıramıyor. Devre arası yapması gereken değişiklikleri yapsaydı maç farklı olurdu.

Birincisi bu maça hiçbir şekilde düzgün hazırlanılmamış. İkincisi Oliviera maçın başından beri orta sahada etkisiz ve fiziksel olarak ezilen bir oyuncu görünümünde, ben bunu hocadan önce görebiliyorum ama hocanın aklına değiştirmek golü yedikten sonra geliyor. Muslera zaten artık bitmiş, kerem sağolsun icardiden başka kimseye pas vermez, yani bir takımda herkes dökülüyorsa bunun suçu hocanındır arkadaşlar. Bu takım bana son haftalarda kesinlikle güven vermiyor. Şampiyonluk gidebilir bu saçma sapan oyunlarla.

Sağlık olsun şuan sinirliyim gerginim. Ligde en zor maçımız geride kaldı Ankaragücü deplasmanı ve İstanbul maçlarımız da zor ancak kadro kalitemiz oyunumuz onlara yeter diye düşünüyorum. Tjk fiziksel oynadı diğerleri bizi bu kadar rahatsız edemez umarım. Artık kalan maçlarda 0 puan kaybıyla gitmeye bakacaz yapacak bir şey yok.

Takım heves kırdı bugün sonuçtan bağımsız biraz karakter gösterseydik keşke.

Geri
Üst Alt