- 21 Haziran 2011
- 27.435
- 7.422
- 2.238
Sol beki sağlama almak için Rashica'ya yazık olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi’yi kesse gram üzülmem. En formsuz o şu an takımda.Sol beki sağlama almak için Rashica'ya yazık olacak.
Hata olur. Raşit bu takimdaki en iyi kanattirAli Naci Küçük: "Okan Buruk derbide sol bek pozisyonunda Dubois’i , sağ kanatta ise Barış Alper’Yılmaz'ı oynatmayı düşünüyor."
Raşitsa'yı kesmeyelim hocam
En formsuz derken? Adam Basak macini tek basina aliyordu, alanya macini kendisiydiİcardi’yi kesse gram üzülmem. En formsuz o şu an takımda.
Muslera’nın Vodafone arena performansını bilen biri olarak.
En az 2 gol yeriz.
Sizce 3 gol atabilir miyiz soru bu olmalı? 3 gol atarsak kazanırız ama atamazsak geçmiş olsun.
O maçta bile yaptığı hatayla maçın seyrini değiştirdi ama farkı da önleyen yine kendisi olmuştu. Eğer o maçta muslera yerine baska bir kaleci olsaydı tarihi fark yemiş olabilirdik.musleranın tudorlu 3 0 dışında orada kötü maçı hangisi ya da hangileri ben hatırlayamadım
O maçta bile yaptığı hatayla maçın seyrini değiştirdi ama farkı da önleyen yine kendisi olmuştu. Eğer o maçta muslera yerine baska bir kaleci olsaydı tarihi fark yemiş olabilirdik.
O maç birde atatürk olimpiyatta oynadığımız maçta hatalı gol yemişti. Benim hatırladığım.ben mi kaçırdım acaba başka maç var mı
O maç birde atatürk olimpiyatta oynadığımız maçta hatalı gol yemişti. Benim hatırladığım.