⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Sol beki sağlama almak için Rashica'ya yazık olacak.

Dubois oynayacak diye rashica kesilecek.. böyle kuralin ben

Büyük maçları çözebilen bir adam Icardi, formsuz olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki saçlarını vs boyatmış, ayrı motive olduğu belli. Bence Rashica kesik yiyecek iç yana yana

Barış Alperin sağ kanatta 1 tane iyi maçı yok, üstelik sacha boey de onunla oynayınca kötü, herhalde Galatasaray kadrosunu Şenol hoca kursa, ilk rashicayi keseyim der, dubois zaten defansif olarak kötü, bir de redmond oynayacak karşısında, muhtemelen yalan haberdir

Solda bana göre duboisde oynasa adekugbe de oynasa farketmiyor. Adekugbe geçen maç sol tarafı her atakta boş bıraktı nerdeyse.Dubois maç oynamadı. O zaman rashica gibi adamı kesmektense solda kazımcan oynasın daha iyi ofans gücünden kesmek hiç mantıklı değil gibi geliyor.

Muslera’nın Vodafone arena performansını bilen biri olarak.

En az 2 gol yeriz.

Sizce 3 gol atabilir miyiz soru bu olmalı? 3 gol atarsak kazanırız ama atamazsak geçmiş olsun.

Muslera’nın Vodafone arena performansını bilen biri olarak.

En az 2 gol yeriz.

Sizce 3 gol atabilir miyiz soru bu olmalı? 3 gol atarsak kazanırız ama atamazsak geçmiş olsun.

musleranın tudorlu 3 0 dışında orada kötü maçı hangisi ya da hangileri ben hatırlayamadım

musleranın tudorlu 3 0 dışında orada kötü maçı hangisi ya da hangileri ben hatırlayamadım
O maçta bile yaptığı hatayla maçın seyrini değiştirdi ama farkı da önleyen yine kendisi olmuştu. Eğer o maçta muslera yerine baska bir kaleci olsaydı tarihi fark yemiş olabilirdik.

Geri
Üst Alt