Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.555
- 12.057
- 1.418
Cumartesi Fener puan kaybetsede takim rahat rahat oynasa bizde rahat rahat izlesek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu senaryoda haftaya giresun-fener maçının sonucuna göre bile şampiyonluk kutlaması olabilir.fenerin puan kaybettiği ve kazandığımız bir senaryoda lig biter direkt
Puan kaybetmemeleri mümkün değildi kimsenin beklemediği İstanbulspor maçında puan bıraktılar aslında bunlar Altay ve Lincoln sakatlıklarından sonra havlu attılar her ne kadar beğenmeseler bile yerlerine koyabilecekleri adamlar yoktu. Artık 1-2 haftaya lig bitecek onlarda bitsin moduna girdiler sivasspor maçında olası puan kayıplarında pazar işi bitiririz.Biz bütün hazirliklarimizi fenerin bizim maca kadar puan kaybetmeyecegi sekilde yapmaliyiz
Kendi isimizi görecegiz ve kazanarak adim adim sampiyonluga gidecegiz
Bu sezon ki derbi performansimiza güveniyorum,özelikle kerem ve icardi den ekstra bir performans bekliyorum
Onlar kaybederse bizim takımın önüne Başakşehir ya da İstanbulspor maçlarında şampiyonluk kutlama fırsatı gelebilir. Beşiktaş maçını baya motive ve iştahlı oynarız.Fenerin puan kaybı bizi olumlu yönde etkiler
Aksine fener kaybederse bizimkiler ligi bitirmek için kartal çevirme yapar. Kazanırlarsa da 1 puanın değerini bilip gene 3 puanı kovalarız.Fener kaybederse bu maçta yenilsek bile sorun yok.

bence de fb puan kaybederse bizimkiler baya kasar kendini, bence futbolcular da bıktı bu işin uzamasından, fişi çekmek isterler kafaları rahat olsun isterler artıkOnlar kaybederse bizim takımın önüne Başakşehir ya da İstanbulspor maçlarında şampiyonluk kutlama fırsatı gelebilir. Beşiktaş maçını baya motive ve iştahlı oynarız.
fenerin puan kaybettiği ve kazandığımız bir senaryoda lig biter direkt
Ben atsinlar istiyorum oyle bir fantazim var 5 atsinlar 6 atsinlar ama yetmesinYok 3 yeterli bize 3 gol atamazlar