⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Biz bütün hazirliklarimizi fenerin bizim maca kadar puan kaybetmeyecegi sekilde yapmaliyiz

Kendi isimizi görecegiz ve kazanarak adim adim sampiyonluga gidecegiz

Bu sezon ki derbi performansimiza güveniyorum,özelikle kerem ve icardi den ekstra bir performans bekliyorum

Biz bütün hazirliklarimizi fenerin bizim maca kadar puan kaybetmeyecegi sekilde yapmaliyiz

Kendi isimizi görecegiz ve kazanarak adim adim sampiyonluga gidecegiz

Bu sezon ki derbi performansimiza güveniyorum,özelikle kerem ve icardi den ekstra bir performans bekliyorum
Puan kaybetmemeleri mümkün değildi kimsenin beklemediği İstanbulspor maçında puan bıraktılar aslında bunlar Altay ve Lincoln sakatlıklarından sonra havlu attılar her ne kadar beğenmeseler bile yerlerine koyabilecekleri adamlar yoktu. Artık 1-2 haftaya lig bitecek onlarda bitsin moduna girdiler sivasspor maçında olası puan kayıplarında pazar işi bitiririz.

Onlar kaybederse bizim takımın önüne Başakşehir ya da İstanbulspor maçlarında şampiyonluk kutlama fırsatı gelebilir. Beşiktaş maçını baya motive ve iştahlı oynarız.
bence de fb puan kaybederse bizimkiler baya kasar kendini, bence futbolcular da bıktı bu işin uzamasından, fişi çekmek isterler kafaları rahat olsun isterler artık

bjk ile aramızda oynanan son 20 lig maçının 19unda maçın ilk yarısını geride kapatmamışız, 11 beraberlik 8 bizim galibiyetimiz, ilginç istatistik, son 20 maçın sadece 1 tanesinde ilk yarıyı bjk önde kapatmış

uzun süre sonra Türkiye'de izleyebileceğim ilk maç.Umarım güzel bir gün olur bizim için , uçaktan iner inmez uyumadan maçı izlemeye gideceğim direkt.Fener'in Sivas yada Gİresun'da kesin puan kaybedeceğini düşünüyorum , o yüzden şampiyonluk maçı bizim için fakat tabii kaybetsek bile en fazla şampiyonluk ertelenir biraz daha.30 günüm var İstanbul'da o yüzden şampiyonluk turu atmak da nasip olur umarım.

Dk: 6 Icardi
Dk: 15 Rashica
Dk: 28 Kerem
Dk: 44 Kerem

Bu maçı kaybediğp fener kazansa bile kalan 5 maçta 1 mağlubiyet hakkımız oluyor.Fenerin kazanıp kazanmamasının bir stres oluşturacağını zannetmiyorum

Geri
Üst Alt