- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Bu mesajıma cevap verilmeyen Konya ve Karagümrük maçlarında puan kaybettik!!!Kötü hislere sahibim!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mesajıma cevap verilmeyen Konya ve Karagümrük maçlarında puan kaybettik!!!Kötü hislere sahibim!!!
Kazanacağız!!!Kötü hislere sahibim!!!
Allah belani vKötü hislere sahibim!!!
Nasıl kadrolar renktaş? Fener’in hep bizden kadroları iyiydi, Terim 3. Dönem hariç. Onda da hakem el attı 2 sene. Drogba’lı sezonların birinde şampiyon gitmiştik, sallamamıştık; diğerinde de kalede Eray ile Kadıköy’e çıkmıştık. Psikolojik üstünlük onlardaydı, başka konu da; kadroları da her zaman bizden iyiydi onların. Bugün galibiyet bekliyoruzBeşiktaş’a şansımız tutmuyor deplasmanda.
Yeni Kadıköy Vodafone arena oldu.
O yüzden hiç umudum yok.
Kadıköy’e ne kadrolarla gittik de babayı alıp döndük. Şans lazım bugün.
Ormandan kestim çamı Beşiktaş . .Nasıl kadrolar renktaş? Fener’in hep bizden kadroları iyiydi, Terim 3. Dönem hariç. Onda da hakem el attı 2 sene. Drogba’lı sezonların birinde şampiyon gitmiştik, sallamamıştık; diğerinde de kalede Eray ile Kadıköy’e çıkmıştık. Psikolojik üstünlük onlardaydı, başka konu da; kadroları da her zaman bizden iyiydi onların. Bugün galibiyet bekliyoruz
Biraz abartı olmuş.Beşiktaş’a şansımız tutmuyor deplasmanda.
Yeni Kadıköy Vodafone arena oldu.
O yüzden hiç umudum yok.
Kadıköy’e ne kadrolarla gittik de babayı alıp döndük. Şans lazım bugün.
Beşiktaş şampiyonluk mücadelesi verse bile zevki olmuyor. İnönü de her ihtiyacımız olduğunda çakar, geçerdik. Bugün Vodafone’de o durumu tekrar almamız lazımOrmandan kestim çamı Beşiktaş . .