⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Kazanacagiz insallah

Ilk dakika dan son dakika ya kadar mücadele edecegiz ve hak ettigimiz sampiyonluga bir adim daha yaklasacagiz

Maç sonu şundan görelim allahımmm.

IMG_20230430_172302.webp

Bazi maclarda dönüsümlü olarak Muslera, Torreira, Oliveira ve Icardi dörtlüsünün ciddi anlamda sallandigini gördük. Bu oyuncularin bugün iyi bir performans ortaya koymasi gerekiyor.

Besiktas bizim Adekugbe tarafindan yüklenecektir. Biz de Onur Bulut'tan yürümeye calisacagiz. Orada dengeyi lehimize cevirmemiz gerekiyor.

Kerem'in topsuz oyunda Cenk Tosun'dan daha fazla defansif katki yapmasi gerekiyor.

Oliveira ve Mertens'in pas opsiyonlarini kisitlamak icin sert savunma yapacaklarini düsünüyorum. Fener kadar olmasa bile Besiktas savunmasinin agir oldugunu söyleyebiliriz. Rashica dönüsümlü olarak hem orta sahada hem kanatlarda sürpriz oyuncu olarak ortaya cikabilir.

En önemlisi hakem kararlarinin etkisinde kalmadan futbolumuzu oynamak. Eksik kalmamak ve bireysel hatadan geriye düsmemek.

Emre Tasdemir - Baris Yilmaz sol tarafi disinda ilk mactaki kadro sahada olacaktir.

Besiktas kadrosu cok degisti.

Rosier-Tayyip-Umut-Souza-Nkoudou-Weghorst

yerine

Onur-Colley-Masuaku-Amir-Redmond-Aboubakar

olacak.

kerem ile defansif katkı msjını aynı anda gördügünüz anda

o msjı okumaya bile gerek yoktur

bok atacak başka bişey bulamamıştır msjı atan

kero bjk yı seviyor çakar bugün.

Okan sürpriz yapıp ilk yarı BAY, 2. yarı Rasica yapabilir. Böyle bir hamle de beklemiyor değilim.

Wanda icardiye maçı kazandırırsa ona süprizleri olduğunu söylemiş bu maç için şimdi umutlanmaya başladım :)

Fenerin portekizlisi büyük maclarin hepsinde 3 stoperle cikip top kullanma becerisi olmayan Arao-Crespo ikilisine orta sahayi emanet edip mahkum oynuyordu.

Besiktas'in stoperleri daha kaliteli ve orta sahasi daha iyi top kullanabiliyor.

pek umudum yoktu ama maç saati yaklaştıkça heyecan arttı

saldırın aslanlar

Genel averaj fener gecse ne olur gecmese ne olur aga 🤣🤣 son mac bizi 3 farkli yenemedikten sonra bi ise yaramaz

Geri
Üst Alt