⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Vallahide billahide yeneceğiz inanıyorum
Biz 100 yıllık bir camiayız, bugüne kadar en ufak takılmada kırılarak gelmedik. Sonuna kadar destekliyorum takımımızı

Ligin 11. haftasında Kayseri yenilgisi sonrası Adana Demir beraberliği de gelip Fenerbahçe nin 5 puan arkasında kalınca bizim taraftar o hafftadan ligin bizim adımıza bittiğine inanıyordu. 14 maçlık galibiyet serisinden sonra Konyaspor a yenildiğimiz maçta da eyvah öldük biz diyorlardı

Bizim taraftar istiyor ki 38 haftlık lig maratonunda Galatasaray hiçbir maçta puan kaybetmeden yoluna devam etsin her maç kazanıp şampiyon olalım

Sivas fener maci cumartesi

O macin sonucuna göre strateji degisebilir

Derbileri iyi oynuyoruz bu yüzden iyi bir sonuc alacagimizi düsünüyorum
Arda üstadım, yorumlarınızı takip ediyorum; bir soru sormak isterim size, sizce Sivas puan alabilecek bir oyun sergiliyor mu? Ben Galatasaray hariç çok hakim değilim geri kalan takımlar için. Belki sizin bu konu hakkında bir yorumunuz olabilir diye sormak istedim. Esasen ben kalan süreçte sadece kendi maçlarımıza odaklanma taraftarıyım zira önde giden biziz, yine de puan hesabı içerisinde buluyoruz ister istemez bir süre sonra kendimizi.

Vodafone’da şansımız tutmuyor. Herifler de form tuttu. Çok zor maç, kazanma ihtimalimiz düşük. Umarım Fenerbahçe Sivas deplasmanında takılır.
Rıza var sivasta 1 senedir ofsaytimsi konuşuyor. Derdi ne çözemedim rıza denen herifin. Fblilerin babasının mesleğiyle dalga geçtiklerini çabuk unutmuş.

Ağır mağlubiyet yazıyorum oynayamiyoruz o statta başak maçı daha önemli.

Maçı kazanıp bu maça rahat çıkacaktık şimdi seve seve oynamak zorundayız.

Son hafta içeride aynı puanda lider girmek için kalan 5 maçta 2 beraberlik hakkımız var sırf yenmek için saldırmadan maç boyu kontrollü oynayıp en kötü 1 atarsak da 3 almalıyız ki böyle oynarsak 3 puan alabileceğimizi düşünüyorum bizim en önemli gücümüz futbolumuza güvenmemiz belki gümrük maçı bireysel hatalardan 2 puan bıraktık ama buradan da 3 puan alabilecek kadro kalitemiz var dediğim gibi öncelikle sakin oynamalıyız.

Muslera'nın mala bağladığı deplasmanların başında geliyor burası.

Umarım saçmalama kotasını bugünkü maçta doldurmuştur ve bu maç beklentilere layık bir performans sergiler.

yenersek net şampiyon oluruz. tarihe geçen bir maç olur. aslanlar gibi mücadele edelim kazanalım inş. başarılar galatasarayım

Geri
Üst Alt