⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Bu maci kazanirsak karagumruk 1 puani direkt telafi edilir. Kazanmak icin cikip kusursuz bir plan ile oynamaliyiz. Icardinin kendini affettirme maci olur umarim. Oyle bi penalti kabul edilemez. Vur koseye sert kacarsa kacsin abi

keşke beşiktaş ile fener maçlarını yer değiştirebilsek.. haftaya yener 7 puan yapardık tekrar..

Çıkın koyun şu kendilerini bir şey sanan kargalara.
Hem psikolojik olarak fb in fişini çekin, hem şunlara hadlerini bildirin, hem de kendi moralinizi top seviyeye çıkarın.
Son virajı dönmek için en kritik maç belki de. Son maça bırakmamalıyız.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaş'ı çok bilmiyorum ama Şenol hoca bizi yenmek için şu maça baksa bizi çözer aslında, Karagümrük ne yaptı ? Abdülkerimi kapattılar, oyunu nellson boey rashica gibi 3 tane teknik kapasitesi yetersiz oyuncu tarafına yönlendirdi, ondan sonra da merkezi kapatip hep beklere top aldırdı, boey ve adekugbe muhtemelen rekor topla buluşma yapmistir, ikinci olarak da musleraya baskı yapıp hataya zorladılar çünkü biliyorlar ki, Muslera yanına bile zor pas verecek bir tekniği var, o da 2. Golü getirdi, yani kısaca, Apoyu kapat, oyunu sağa yönlendir, musleraya baskı yap,3 gol at

Beşiktaş'ı çok bilmiyorum ama Şenol hoca bizi yenmek için şu maça baksa bizi çözer aslında, Karagümrük ne yaptı ? Abdülkerimi kapattılar, oyunu nellson boey rashica gibi 3 tane teknik kapasitesi yetersiz oyuncu tarafına yönlendirdi, ondan sonra da merkezi kapatip hep beklere top aldırdı, boey ve adekugbe muhtemelen rekor topla buluşma yapmistir, ikinci olarak da musleraya baskı yapıp hataya zorladılar çünkü biliyorlar ki, Muslera yanına bile zor pas verecek bir tekniği var, o da 2. Golü getirdi, yani kısaca, Apoyu kapat, oyunu sağa yönlendir, musleraya baskı yap,3 gol at
Jk derbide evinde karagümrük'ün bize oynadığı gibi oynayamaz. Dolayısıyla top bizde patlamaz. Açık alan buluruz. Oyun kurulumu sıkıntımız az olur

okan hocada şenolu calısırsa ne olacak

Jk derbide evinde karagümrük'ün bize oynadığı gibi oynayamaz. Dolayısıyla top bizde patlamaz. Açık alan buluruz.

Orası belli olmaz, bu dediklerim topla oynamaktan bağımsız bu arada, illa top bizde de kalacak

kerem tüm büyük maclarda iyi oynadı keza icardide o yüzden ekstra güveniyorum ikisine

okan hocada büyük maclarda iyi hazırlıyor takımı bence bjkyi rahat yencez

Okan hocanın büyük takım hocamısı değil mi maçları başladı !

Muslera ve Icardi bir daha bu kadar kötü oynamaz. Karagümrük maçı ekstra şanssız olduğumuz bir maçtı. Ona rağmen maçı çevirdik , penaltıyı atsak kazanıyorduk.
Beşiktaş maçında daha iyi olacağımıza ve kazanacağımıza inanıyorum.

Bjk cidden bir halt oynamıyor orta sahada Amir-Gedson-Salih oynuyolar rolleri falan belli değil öyle dolaşıyolar sahada.Ben oyun üstünlüğünü kesinlikle vermeyeceğimizi düşünüyorum en kötü 1 puan alınır

Ufukta mağlubiyet görmüyorum takımımıza güvenelim bu güvenide hak ediyorlar bugün yerimizde fenerbahçe olsa min 3 penaltı almış rakipleride dk 50'de 10 kişi kalmıştı. Şampiyon olacağımıza inancım tam. Her şey bir yana ilk kez bu sene şampiyonluk kaçarsa takıma kızmayacağım hedefimde yönetim olacak.

Orası belli olmaz, bu dediklerim topla oynamaktan bağımsız bu arada, illa top bizde de kalacak
Fb maçındaki gibi oynarız. Rakibi karşılayıp hatalarını kollarız. Önde baskıyı aşırı yapmayız. Orta sahada fazla gevelemeden hızlı çıkarız.

Dediğin sıkıntı geriye düşersek maçın sonlarında olur.

Geri
Üst Alt