⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

çok uzun zaman sonra fenerbahçe bizden önce oynayacak. sivas maçına olur da puan bırakırlarsa bu maçın seyrini bence direkt etkileyecektir. biz tabii ki her şartta kazanmak için çıkmalıyız fakat olur da sivas fbden puan alırsa beraberlik bile bizi inanılmaz bi noktada tutar

Yemin ediyorum taraftarın şu korkaklığını anlamıyorum. Gören de sanki 10 senedir şampiyon olamayan takım biziz diye sanır.

Geriye 6 maçın kalmış, bu 6 maçtan 3 galibiyet 3 beraberlik çıkarsan bile rakibin ne yapmış ne etmiş ona bakmadan bile şampiyon oluyorsun.

Biraz hangi takımı tuttuğunuzun farkına varın artık ya. Gomis olayına mı sinirleneyim yoksa pazartesi olduğu için iş stresine mi sinirleneyim yoksa bu korkak taraftara mı sinirleneyim bilemiyorum şu an.

Biz Galatasaray'ız ulan, bunun farkına varın artık.

Şu kadar yıldır yenemiyoruz tarzı istatistiklere de takılmamak lazım. Feneri de 20 yıldır yenemiyorduk,sonra bi yendik 4 senede 3 galibiyet geldi.Yeter ki bu sezonki derbi oyunumuzu oynayalım, gerekli skoru alacağımıza inanıyorum.

Hissikablelvuku üstad.

1682328348382.webp

Ben size en kotu senaryo'yu izah edeyim en cokta burada genc uyelerimize yasi henuz max 27-28 yaslarinda olan arkadaslara sozum cunku felaket senaryolari en cok sizden cikiyor:

GS: 70 puan (kalan maci 6 + 1 hukmen galibiyet)
FB: 63 puan (kalan maci 6 + 2 hukmen galibiyet)

Besiktas macini kaybetsek bile yine hersey kendi elimizde.

Bjk: 0
Basaksehir: 3
Istanbulspor: 3
Sivasspor: 3
Ankaragucu: 1
FB: 3
*hukmen galibiyet: 3

Toplam: 86 puan

Fenerbahce'nin kalan maclari:

Istanbulspor: 3
Sivasspor: 3
Giresunspor: 3
Trabzonspor: 3
Antalyaspor: 1
Galatasaray: 0

Toplam: 82 puan

not: Fener macinda berabere kalsak bile sampiyonuz. Biz 84, Fener'de 83 puan oluyor o zaman.

Şampiyon olacağımız kesin gibi bir şey ama ağlata ağlata olursak daha da tatlı olacak.

Geri
Üst Alt