⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Koyup şampiyonluk turu atmalıyız bu Fener sevicilerin evinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Müsilaj
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera Berkan
Raşit Oliviera Kerem
İcardi​
En azından 60 dakika filan Dubois in oynamasından yanayım. Adekugbe çok nerde duracağını, ne zaman basacağını, ne zaman bindirip ne zaman geri koşacağını bilen bir oyuncu değil

Dubouis tam tersine inanılmaz bir atlet değil, öyle inanılmaz yetenekli bir oyuncu filan değil ama futbolun doğrularını çok iyi biliyor. Elimde imkan olsa sırf bu özellikleri için Rashica ve Dubois ikilisini her maçta kullanmak isterdim

Yemin ediyorum taraftarın şu korkaklığını anlamıyorum. Gören de sanki 10 senedir şampiyon olamayan takım biziz diye sanır.

Geriye 6 maçın kalmış, bu 6 maçtan 3 galibiyet 3 beraberlik çıkarsan bile rakibin ne yapmış ne etmiş ona bakmadan bile şampiyon oluyorsun.

Biraz hangi takımı tuttuğunuzun farkına varın artık ya. Gomis olayına mı sinirleneyim yoksa pazartesi olduğu için iş stresine mi sinirleneyim yoksa bu korkak taraftara mı sinirleneyim bilemiyorum şu an.

Biz Galatasaray'ız ulan, bunun farkına varın artık.
Daha öğlen bunu yazmıştım.

Bizim taraftar bizi Fener sanıyor herhalde böyle loser bir takım değiliz biz. Kendinize gelin bir zahmet. Galatasaray silker adamı.

-----------Muslera----------

---Boey-Nelsson-Abdül-Adekupbe

-----Torreira----Mitjşö------
---------Mertens--------
Rashica-------------Kerem

-------Irz Düşmanı-------

vurduğumuz gol olsun 5 0 olsun bizim olsun

Müsilaj
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera Berkan
Raşit mert Kerem
İcardi

Sinirsiz stressiz çıkacağız deplasmanda oynayan bir takım için büyük avantaj.Kaybetsek bile bi şey olmuyor kafa rahat

Uzun zamandır yeniliyoruz orada.Sivas fenerden puan alırsa çok gğzelmolur maçın sonucu önemsiz olur.Ama Sivas çdan fener 3 puanı alırsa bu maç heyecan içinde geçer çok zor maç.Derbi olmasa aşamaya maçı kadar zorlanırız sadece ama derbi olunca iş değişiyor.
Redmond Cenk abubakar gedson feneri bunlar yendi.dikkat etmek lazım

Herkesin aklında ilk.onbirin 9/10 kişisi hemfikir.

Muslera
Boey
Nelsso
Bardakçı
Xxx

Torriera
Oliviera

Rachica
Mertens
Kerem

Icardi

Ben de buaç için sol bekte Dubois'in oynaması gerektiğini, oliviera ya da Mertens'den birinin Berkan ile değişmesi gerektiğini düşünüyorum. En iyisini hoca bilir.

Herkesin aklında ilk.onbirin 9/10 kişisi hemfikir.

Muslera
Boey
Nelsso
Bardakçı
Xxx

Torriera
Oliviera

Rachica
Mertens
Kerem

Icardi

Ben de buaç için sol bekte Dubois'in oynaması gerektiğini, oliviera ya da Mertens'den birinin Berkan ile değişmesi gerektiğini düşünüyorum. En iyisini hoca bilir.
Hocam ben kazim can diyorum

cenk'in en az 1 golü var hesabı ona göre yapalım

bu kadar çok pozisyon bulurken bu kadar azını attığımızı hesap edersek çok daha az bulabileceğimiz maçta 2 gol atabilir miyiz, not likely diyorum.

Kalitemiz belli oyunumuz belli skor taraftarlarına bakmayın siz umarım yeneriz . Beraberlik de olur

Biz bunlardan daha kaliteli ekibiz.
Gedson, Cenk, Aboubakar, Redmond iyi topcular, bunlar gununde olsalar sorun cikartabilirler.
Fakat bizim Mertens, Rashica, Icardi, Oliveira bir gömlek üstün topcular.

Bizim zayif bölgemiz net, Abdulkerim & Adekupbe. Bu ikili bizim tarafta macin sonucunu belirleyen ikili olacak. Iyi oynarlar ise bu maci kazaniriz bence, ama standard oyunlari BJK'ye iki gol attirir.

Riskli gordugum temposuz ve fizik olarak dusuk olan Oliveira, ve sag solu belli olmayan Kerem.

Torreira, Mertens, Icardi, Nelsson, Rashica.. bunlara güveniyorum, lider topcular.

Sakin, mucadeleci ve net olmaliyiz.

Muslera
Boey Nelson Abdül Adu
Toreira Olivera
Mertens
Rasica İcardi Kerem​

Tekrar beraberlik kredimiz oldu

Ama buna ragmen kazanacagiz ve isi bitirecegiz

Geri
Üst Alt